![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#42 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 11 godz 11 min 50 s
|
![]()
tak, czekam na dostawe
![]() |
#43 |
buszujący w zbożu
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 33.000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 40 s
|
![]()
1. Ramires - pamiętaj, że także czekam na klocki przód do mojej czarnej kochanki !!! Jak już zanabędziesz zapodaj info na priwa (proszę) ... z ceną .... z góry dziękuję.
2. Lupus - ja już po pierwszym Twoim poście wyczułem, żeś kozak, wrażliwiec, charakterniak, samotnik w tłumie ludzi i wogóle ... ![]() ![]() 3. Lupus - powiedz czym pstrykałeś te swoje fotki ![]()
Wszyscy leżymy w rynsztoku, ale tylko niektórzy spoglądają w gwiazdy. Ostatnio edytowane przez ENDRIUZET : 26.02.2009 o 03:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 11 godz 11 min 50 s
|
![]()
Endriu, klocki niebawem, w piątek robie akcje na forum, będzie można wytargać za dobra kase nissiny, warunek - spore zamówienie musze zrobić.
Lupusa poznałem, kawał równego gościa. Motocykl przygotowany wzorcowo niemal do wyprawy (piszę nie mal, bo klocków brakuje ![]()
![]() |
#45 |
buszujący w zbożu
|
![]()
W sumie mam nadzieję, że Lupus w końcu napisze jakim sprzętem konkretnie robił wspomniane powyżej foty .... ot tak z ciekawości pytam ....
![]() |
#46 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
OK, w tamtym czasie, uznałem że najlepszym szklem w małych gabarytach dysponuje Olympus mju, z 8 mil matrycą. miał on jeszcze jedną zaletę, a mianowicie niejaką pancerność konstrukcji. Poprzednie, analogowe mju miały doskonałą optykę, i wielu fotografów traktowaqło je jako przydupasy. Miał 2 wady - był nieco wolny i miał niewielki zoom, a także brak szerokiego kąta. Aparat prawie niezniszczalny, ciągle w kieszeni, wilgotność Raz pływał. nie zawiódł mnie nigdy (oczywiście jak zdążył się załadować). Teraz mam leice d-lux 3 (panasonic) , ale ma za mały zoom i czekam na panasonica tz 7, warto o nim poczytać. Nie biorę(chociaż bardzo bym chciał) dużej lufy, bo albo cię gonią, albo pozują, a prawie zawsze proszą o wsparcie. Robienie landszaftów, jest fajne do fotorelacji, ale ja nie lubię tych zdjęć, pełno tego wszędzie. Ludzie i sytuacje - muszę być jak John Rambo - szybki. Buźka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
buszujący w zbożu
|
![]()
No właśnie ta fota z galerii ...widziałem ją już wcześniej na twoim profilu picassa ..... ten leniwiec to żywy jest
![]() ![]() ![]()
Wszyscy leżymy w rynsztoku, ale tylko niektórzy spoglądają w gwiazdy. Ostatnio edytowane przez ENDRIUZET : 27.02.2009 o 16:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Leniwiec był leniwie wkurwiony, i macał szabelkami, a były ostreeee. przepływał sobie spoko między jednym a drugim drzewkiem w zalanerj dżungli, kiedym go dopadli. Potem widziałem go jak wspinał się na drzewko - leniwie. Niedaleczko łowiliśmy na kijaszki piranie, ale na patelni, to zostają same ryje, a skura przylepia się do patelni. Natomiast sumiki mmmmm pycha!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]()
Wybieramy się z Adamem do Maroka z początkiem kwietnia, na dwa tygodnie.
Czy ktoś w tym czasie wybiera się w tamte strony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Maroko po raz enty... | puszek | Trochę dalej | 52 | 04.05.2013 10:00 |