|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
09.01.2019, 21:19 | #511 |
Po długim namyśle i wyczyszczeniu na maxa. świnki skarbonki padło na wiertarko-wkrętarkę Makita DHP 482.
Na placu boju na końcu został właśnie DeWalt Matjasa i ta Makita a zaważyła opinia pana Wieśka aby jednak wziąć sprzet ze szczotkami a nie BrushLess. Czekam na dostawe- zdam relację |
|
09.01.2019, 21:33 | #512 |
Wiesław to Wiesław he he.
Niech ci dobrze służy i wywierci milyion dziór! M
11.01.2019, 23:39 | #513 |
No to przyszedł zestaw i...jest 2017roku
O ile wkrętarka to pal szesc ale bateriom to chyba dobrze nie zrobiło takie leżakowanie - fakt jest taki, że nie ma na nich daty produkcji ale skoro wkrętarka ma date 17'to wnosze, że baterie też; baterie były kompletnie rozładowane tak, że nawet wskaźnik naładowania które mają w ogóle się nie uruchamiał. Kto ma wiedzę jak to mogło wpłynąc na żywotność; pojemność baterii Jedna bateria się naładowała zgodnie z instrukcją- niestety ładowanie drugiej nie kończy się tylko ładowarka pozostaje w stanie nie opisanym w instrukcji- powinna się zmienić dioda z czerwonej na zieloną i zasygnalizować sygnałem dźwiękowym, że ładowanie skończone a tymczasem palą się obydwie diody. Moge to oddac bo kupowałem przez neta. |
|
12.01.2019, 00:05 | #514 |
I ja bym oddał.
Pzdr Qter piję bro i palę szisze....
12.01.2019, 00:09 | #515 |
Gość
Online: 0
|
|
12.01.2019, 10:15 | #516 |
Oddaj.
Bateria litowo jonowa uszkadza się trwale przez rozładowanie poniżej napięcia minimalnego. Niestety. Jeśli nie mogą zagwarantować sprawnego zestawu to niech sprzedadzą samo body może... Albo DeWalt M
12.01.2019, 19:45 | #517 |
Napisałem do tego sprzedawcy a on mi odpisał że
"Każda nowa bateria jest uśpiona żeby mogła leżeć 20 lat" i zeby je naładować. Co Wy na to ? |
|
12.01.2019, 19:52 | #518 |
Are we truly alone? The Truth is Out There
Miasto: Urzut
Motocykl: obecnie brak
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 1 godz 2 min 6 s
|
ciekawe jak je usypiają ? śpiewają kołysanki przed zapakowaniem w karton ?
pierwszy raz słyszę o czymś takim |
12.01.2019, 19:53 | #519 |
Niech idzie do weta i niech się uśpi.
W najlepszym wypadku niech wymieni na taka która już nie jest uśpiona :/ Bezczelność bucow po prostu nie zna granic... Koniec końców TY MASZ mieć działający towar. Jego brocha jak to zrobi. Jak mu coś nie leży to niech zwraca kasę za towar i wysyłkę w dwie strony. M
14.01.2019, 19:32 | #520 |
No to będzie zwrot całości..
|
|