|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
21.12.2018, 22:12 | #581 | |
Administrator
|
Cytat:
A w solidzie na pamięć wiem ile razy przycisnąć do danej litery i jedynie zerkam kontrolnie na tekst . Sporadycznie jakaś poprawka. Możesz robić jednocześnie cokolwiek innego w tym czasie i oczami i drugą ręką. Co do baterii , w ciągu 10 godzin wykonałem kilkadziesiąt telefonów od krótkich do kilkuminutowych i parę smsów .......zeżarło 2 kreski. Żeglując , mało dzwonienia , czasem sms , ok 5 dni bez trudu.
21.12.2018, 22:49 | #582 |
Miasto: SinCity
Motocykl: już nie AT :( jest TT955i
Online: 3 miesiące 3 tygodni 7 godz 24 s
|
Dzieju ale smartfonowi możesz podyktować esemesa i powiedzieć do kogo ma wysłać , bez dotykania
22.12.2018, 10:11 | #583 |
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: zJAWA 350 TS
Online: 5 miesiące 2 dni 15 godz 15 min 28 s
|
Z tym dyktowaniem działa to od Androida 3.cos, a komuś pokażesz dziś to robi wielkie łał. Gro ludzi nawet nie wie po co ten mikrofon przy klawiaturze. Tak to nawet smsy prowadząc auto da się w miarę bezpiecznie pisać.
Wysłane z mojego Moto G (5) przy użyciu Tapatalka
"Logowanie się na forum jest jak wchodzenie do knajpy za rogiem - zawsze te same mordy przy barze, barman rzuci drwiną a kiblu trochę śmierdzi... Jednak się przychodzi." by Matjas Nie piję alkoholu skażonego....akcyzą. |
22.12.2018, 10:22 | #584 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 3 godz 8 min 21 s
|
Ten mikrofon przy klawiaturze to może jest potrzebny ale trzeba jeszcze nauczyć nasze urządzenie nie wiem swoje nowy miało być twojej wymowy swojej a nie swojej swojej a nie twojej teraz jest dobrze proszę nic.Powiedziałem. I nawet zadziałało
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
22.12.2018, 11:10 | #585 |
Gość
Online: 0
|
A mój telefon służy do dzwonienia Normalnie mówię do niego, ktoś słyszy, a ludzie w szoku, że mówię i nie ma SMS Taki sobie mało śmieszny żarcik filozoficzny Że mamy czas na dyktowanie SMS zamiast rozmowy
|
22.12.2018, 16:53 | #586 | ||
Administrator
|
Cytat:
Używam tej funkcji w służbowym przy podawaniu adresów do nawigacji , o ile akurat wszystko działa. Ostatni miesiąc można dostać szału z tym galaxy , rzuca dotyk , jak już nawiguje to cuda odstawia , w trakcie ma swoje pomysły , czasem żyje swoim życiem........ więc nie można na nim polegać , a skoro nie można polegać to nadaje się tylko do spuszczenia w sedesie. Cytat:
Nie zapomnę też sytuacji jak niosłem jakieś paczki , odbieram solida , przyciskam ramieniem do ucha idę gadając dalej a on po chwili jakoś mi się wysuwa , spadając odbija się od buta i ląduje w kałuży...... po czym go podnoszę , strząchuję wodę i dalej gadam....... miny przechodniów to widzących bezcenne
22.12.2018, 22:53 | #587 |
Ty no bez jaj. Że można podyktować to wiadomo ale że po dyktowaniu mam powiedzieć gdzie wysłać to nie wiedziałem. Jak to wprowadzić w czyn?
22.12.2018, 23:13 | #588 | |
Miasto: Wrocław
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 miesiące 6 dni 23 godz 32 min 34 s
|
Cytat:
Samsung ma asystenta Bixbi czy coś takiego, działa podobnie. |
|
22.12.2018, 23:22 | #589 |
Miasto: SinCity
Motocykl: już nie AT :( jest TT955i
Online: 3 miesiące 3 tygodni 7 godz 24 s
|
Wypowiadasz magiczne -"Ok google" a następnie np.
- "sms wesołych świąt do np. mama" - potwierdzasz i już oczywiście net włączony. Na galaxy s7 działa i na s5 też działało
23.12.2018, 00:52 | #590 |
Gość
Online: 0
|
A nie można do mamy zadzwonić i jej to powiedzieć zamiast się cieszyć, że można podyktować i wysłać? Pytanie retoryczne
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|