![]() |
#61 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Mała Polska
Motocykl: RD07a
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 20 godz 33 min 49 s
|
![]()
Trochę się snułem ostatnio po Beskidzie Niskim. Klimatyczne miejsce. A z rana to już na pewno ...
![]() ![]() ![]() Przyjemnie. ![]() Nic dodać. ![]() Sporo szutrów tym razem. Nareszcie ... ![]() ![]() Czarne. Beskid Niski. Kolejna z setek wysiedlonych wiosek ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cały czas ktoś dba o te stare nekropolie. ![]() Przez Radocynę. Pięknie ... ![]() ![]() ![]() Most do Zawadki Rymanowskiej. Nawierzchnia typowo offowa ... ![]() Na końcu opuszczony wiele late temu PGR ... ![]() Pamiętacie jeszcze takie przystanki ![]() ![]() ![]() Należy tam wrócić. Koniecznie. ![]() Koniec transmisji. Do następnego ...
A Man of Nomadic Traits Ostatnio edytowane przez RonDell : 22.10.2017 o 23:19 Powód: hosting |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
![]() Online: 3 miesiące 3 dni 14 godz 27 min 42 s
|
![]()
Super! Uwielbiam te rejony, Beskid Niski jest lepszy na enduro niż Bieszczady. Na piechotę w sumie też, ze względu na dużo mniejszą ilość turystów.
![]() |
#64 |
|
![]()
W związku z okrągłą rocznicą urodzin, nie uwierzycie, ale dostałem nową AT CRF 1000!!!! Głupi to ma szczęście
![]() Ale o tym później. Najpierw na XRV polatałem trochę po Podhalu. Dzięki stronce motopodhale.pl udało się odkryć kilka ciekawych tematów. Zaczęło się tak: ![]() Później było tylko lepiej: ![]() Zajebista ta Afryka nie ![]() ![]() Jest pięknie. ![]() Nie może być lepiej ... ![]() Chyba jednak może. Trasa hard - pełen legal. Serio ... ![]() Dalej w górę. ![]() Tu odpuściłem. Techniczna droga do górnej stacji wyciągu zryta ostatnimi deszczami. Sam nie chciałem się pchać. Ale ja tam jeszcze wrócę .... ![]() Fantastico. ![]() Ostatni rzut oka na piękną panoramę. ![]() I wreszcie jest!!! Moja nowa CRF!!!! ![]() Koniec transmisji. Do następnego ...
A Man of Nomadic Traits Ostatnio edytowane przez RonDell : 24.10.2017 o 01:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: RLU
Motocykl: RD04
Przebieg: niski;)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 15 godz 29 min 53 s
|
![]()
Fajnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Motocykl: miałem 10 lat RD07a teraz CRF DCT 1100L
![]() Online: 1 miesiąc 5 godz 28 min 7 s
|
![]()
Chyba jednak może. Trasa hard - pełen legal. Serio ...
![]() Dalej w górę. ![]() Hej gdzie ta trasa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Pils,
droga techniczna do górnej stacji wyciągu Jurgów SKI w Jurgowie. Do zrobienia na AT. Tak myślę ...
![]() |
#68 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Motocykl: miałem 10 lat RD07a teraz CRF DCT 1100L
![]() Online: 1 miesiąc 5 godz 28 min 7 s
|
![]()
Dzięki 187 km ode mnie. Może kiedyś. 2h w jedną 2h w drugą i ze 4 godziny na miejscu. Do zrobienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Zakopane / Kraków
Motocykl: Tenere T700
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 43 min 41 s
|
![]()
RonDel teraz masz jednego chętnego z Brzeska więcej. ...namawiał żebym sprzedał mu moja Tereske. ..no to ma...(ale z flaszką jeszcze nie przyszedł )Przeciągnij go tam odpowiednio!
Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprawa po klepki Czałczescu, czyli Rumunia, czyli jak ty się dziecko nie boisz?! | zaczekaj | Trochę dalej | 151 | 07.06.2015 20:33 |
Łuny w Bieszczadach - czyli w 3 godziny śladem książki | czosnek | Polska | 12 | 14.04.2010 11:44 |