|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
Wczoraj, 20:39 | #751 |
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
Dzisiaj, 07:52 | #752 | |
Cytat:
Potem wszyscy przeczytają i NIKT nie przyjedzie powąchać skarpet Quazmira
Dzisiaj, 12:10 | #753 |
Spokojna Twoja Rozczochrana
Patrząc na to co się w Białej dzieje, to Kazmir może mieć cykliczny, stały punkt programu z tą opowieścią a i tak będzie spora grupa, co będzie twierdziła, że pierwszy raz słuchają
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
|
Dzisiaj, 12:29 | #754 |
malarz
Miasto: Zabrze
Motocykl: RD07b HRC
Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 5 godz 55 min 22 s
|
Tak samo, jak patrzysz na zawieszkę, gdzie jest zakreślone... "o ku*wa, jadłem obiad..."
Dzisiaj, 18:12 | #755 |
To że kilka artykułów do Świata Motocykli napisałem (o swoich zresztą wypieszczonych motorkach) to nie znaczy żebym Wam tu książkę pisał. Szybciej - sprawniej i z pytaniami pójdzie na zlocie Ot taki pokaz garnków Zepter'a Tylko co tu Wam sprzedać, żeby na "wachę" chociaż zarobić
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
|