![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
AT do gum się nie nadaje
![]() ![]()
![]() |
#72 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 12 godz 14 min 40 s
|
![]()
a wiesz, że mi NIE zależy na lataniu na gumie?
![]() Chcę po prostu w razie potrzeby umieć przed przeszkodą lekko podbić przednie koło w razie potrzeby na ZAWOŁANIE. Samo latanie na gumie mnie nie kręci.
![]() |
#73 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Strzelin
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 11 godz 43 min 30 s
|
![]()
Co do Radka to możecie być pewni , że na asfalcie podnosi swoją At bez większego problemu. Radek to kawał chłopa , na stojacej AT wygląda jak Godzilla. A takie monstrum blisko mnie strasznie wnerwia.
Ale trza wspomieć o Miszy , który równie dobrze stawia AT na kolo i potrafi przejechać spory odcinek . Bo Wieczny im qr...a nikt nie powiedział że AT się nie nadaje ![]() Misza dostarczył materiał foto i wideo. Po pracy postaram się to troszke obrobić i wrzucę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Administrator
|
![]()
Sławek - w razie czego zapodaj do mnie film - wrzuce na nasz serwer forumowy w jakości lepszej niż youtube czy google - a w ogóle trzeba zrobić front antytube - używajcie vimeo.com - można tam od razu pakować nawet HD materiał. W razie czego mam komercyjne konto tam więc mogę walić ile się da.
![]() |
#75 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]()
Aha Ramires miałeś rację z kostkami
![]() ![]() różnica kosmiczna , z przewagą hi-tech nasa czy jakoś tam, nie ma bata na piachu i w błocie stojąc na nóżkach bez kłopotu się wykładasz , przód ciągnie jak na rozgrzanych slikach na torze !!!! ale zaliczyłem glębę - na rondzie - jakoś na asfalcie nie chcą hamować ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Administrator
|
![]()
Puntek - mówiłem Ci, że na tym nie da się składać
![]() Widzę, że sam musiałeś się przekonać. Napisz coś więcej o Unicrossie w odpowiednim dziale ![]()
![]() |
#78 |
Miasto: WROCŁAW
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 2 godz 10 min 10 s
|
![]()
Hej,
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę. Z błotem i piachem sobie poradziłem, ale na końcu powaliła mnie "biała" - doszedłem do siebie w niedzielę około 12.00... Komu mam przesłać filmy i foty bo zapomniałem!! a jest tego trochę. Ubawiłem się oglądając i chce się z Braćmi podzielić. R |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
22.10.2006, DTN :)
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Rafał, materiał ślesz Sławkowi. Foty dodatkowo można na forum walnąć ale to tylko po cenzurze stosownej
![]()
![]() |
#80 |
Administrator
|
![]()
albo zgłoś się na priwa to ci ftp-a odpale
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
AT rallye na Węgrzech! | KT1 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 22 | 18.07.2018 23:46 |
bmw rallye 2 pro - ktoś ma ?? | krystek | Ciuch Afrykańczyka | 41 | 14.04.2010 21:25 |