![]() |
#71 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
Elo Specjaliści od małych scramblerów
![]() Byliśmy w Albanii na początku maja. Dużo osób tam jeździ na czymś pododbnym do PG1 ale o wiele starszym ,też to jest jakaś Yamaha i teraz bomba ,to jest napędzane wałem ![]() Szukałem i nie znalazłem. Co to jest za model ?
![]() |
#72 |
![]() |
![]()
yamaha Qt 50 ?
Kiedyś młodemu szukałem pierdzipięta i kumpel dał mi się karnąć zoomerem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 57 min 29 s
|
![]()
Może Yamaha townmate t80
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
Dziękuję,
Marek, to właśnie takie cudo ![]()
![]() |
#75 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 57 min 29 s
|
![]()
Wydaje mi się że też to widziałem w tamtych rejonach i poszukiwałem już tą informację wcześniej
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
![]() |
![]()
Tadam ! Oto są, pierwsze dwie CT125 w Polsce. Zielona kolegi Artura, czerwona moja. Obie już grzecznie zarejestrowane w Polsce. Pierwsze kilometry za nami.
https://photos.app.goo.gl/AK8NGCHwAiJ5pC9ZA Pewnie zapytacie, co, jak za ile, itd. No, tanio to nie wyszło. Sam motocykl kosztuje ok 10 tys PLN. Dodatkowe akcesoria w przypadku mojego to dodatkowe 3 tys PLN (kompletne zawieszenie od YSS). Magazynowanie w Tajlandii (minimum 6 miesięcy), rejestracja, derejestracja, transport morski, tłumaczenia, cło i VAT, badania techniczne, rejestracja w PL, ubezpieczenie OC to kolejne 12 tys PLN. W sumie 25 tys PLN. Czy można taniej ? Można kupić gołego i sprowadzać akcesoria osobno, ale wtedy przesyłki i cło i tak dojdą ale później. Można znaleźć tańszy transport (np. demontując mocniej motocykl) ale by to zrobić, trzeba by być na miejscu. My wszystko wykonywaliśmy zdalnie korzystając z pomocy mojego przyjaciela, który tam mieszka i pracuje. Jeśli ktoś jest chętny by kupić sobie takie coś, to proszę dajcie znać na ![]()
![]() |
#77 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Pięknie. W końcu się udało. Gratulacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: Honda Wave 110i
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 4 dni 5 godz 35 min 9 s
|
![]()
Gratulacje, to jest godny następca mojego Wave. Mam nadzieję, że kiedyś uda się takiego upolować. Kojarzę, że gdzieś w Holandii ktoś je sprowadza i sprzedaje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() |
![]()
Ale z Ciebie gość. Gratulacje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
![]() |
![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda SH 125. | Artek | Honda - inna niż AT & NAT | 68 | 01.09.2023 21:16 |
Yamaha TTR600 vs Honda XR600R vs Honda XR650R | Wolo | Inne - dyskusja ogólna | 84 | 06.02.2018 11:38 |