![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: mazowiecka wieś
Motocykl: 5 szt
Przebieg: znośny
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 17 godz 58 min 50 s
|
![]()
Pawle a pa czemu te Pandakie na pieć osobników kcesz meldować, aaa
![]() I gdzie ten pionty sie ma zadziać ![]() Ps na zimówkach próbował ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dziad barowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 12 godz 35 min 47 s
|
![]()
Chcę na 5 bo od trzech tygodni mam trójkę dzieci. Faktycznie miejsca do siedzenia to tam mało ale miejsca na nogi to full. Nawet Majkel Dżordan by nie narzekał. Trzeciego zamocuję odwrotnie do kierunku jazdy w nosidełku- foteliku na podłodze. Na zimówkach nie próbowałem ale myślę, że będzie lipa bo pojazd jest mimo wszystko lżejszy od samochodu a powierzchnia opon ta sama. Jednym słowem za słaby docisk do podłoża. Na śnieg i lód na pewno lepszy będzie poczciwy rusek. To coś moje to typowo asfaltowe jeździdło.
Dodam jeszcze, że do motocykla mam 3 kufry aryginalnyje. Jakeśmy jechali na mazury na biwak to wszystko zmiesciło się do wózka. Kufry żem odczepał. A wieźli my wszystko: namiot, materatze, psiwory, kuchenkę, garnki, miski, jedzenie, nocniczek, żelazko, magiel, maszynkę do mielenia miensa..... ;D
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 14 godz 34 min 30 s
|
![]()
Powiedz, jak sytuacja wygląda z cofaniem
![]()
![]() |
#4 |
Michał
![]() |
![]()
Wątpię szczerze, żeby wsteczny był w skrzyni, bo to się wiąże z dużą przebudową, ale może w elektryku jak goldas
![]() Więc Panie posiadający zaprzęg, co się stanie, jak Pan w kartoflowe pole nieopatrznie wjedziesz i trza będzie wycofać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Cztery w rzędzie zamiecie wszendzie, po co się cofać jak można pięknego bąka wykręcić, albo dwa....
Gratulacje dla głowy rodziny patologicznej ![]() wiosny życzę |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dziad barowy
|
![]()
Wstecznego nie mam niestety. W nowszych modelach był ale ekeltryczny ale i motocykl dużo bardziej elektryczny od starej poczciwej cegły. Sytuacji bez wyjścia trzeba naprawdę mocno szukać. Po kartoflach to afryką ganiam. Ten wóz na asfalt i dobre twarde szuterki. Nauczyłem się parkować tak żeby nie cofać choć na równym do tyłu toczy się lekko nawet z ładunkiem.
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
![]()
Inżynier Wysyllij a propos napędu do wózka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dziad barowy
|
![]()
Dzięki Randal. Myślałem o napędzie rolką ale tyle co ja jeżdżę to nie ma sensu a i czasu nie ma na takie zachciewajki.
![]() |
#9 |
dziad barowy
|
![]()
Jak myślicie? Samochodowy silniczek wycieraczek z przekładnią ślimakową dałby radę obracać taką rolką? Jak nie to z czego by to zaadoptować?
![]() |
#10 |
|
![]()
wycieraczki to nie ta moc, ale może rozrusznik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stelaż boczny pod miękki bagaż | cza_czarny | Gadżety / wyposażenie | 96 | 15.05.2021 00:00 |
Boczny schowek w RD04 - czy da się powiększyć? | KML | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 1 | 03.06.2012 20:56 |