![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#81 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 2 godz 8 min 31 s
|
![]()
zamówiłem garmina zumo 396, poprzedni 550 służył mi z 10lat i byłem b.zadowolony... dostęp do map nie ma sobie równych, a gdybym decydował się na coś innego to może na androidzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
nOOb
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Góra
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 dni 13 godz 25 min 42 s
|
![]() Cytat:
![]() i przekonasz sie o tym bardzo szybko Cytat:
![]() co mozna dostac za ...120 zl....no co ? wlasnie gówno ![]() tez mam 396 ,bardzo fajne i duzo fajnych funkcji Ostatnio edytowane przez Dzieju : 31.07.2019 o 06:16 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Motocykl: xtz660 Ténére/XR650R
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 15 godz 2 min 5 s
|
![]()
gumpinoga- nie da sie napisać w jednym poście?
Nawisem mówiąc tytułowego Lark'a mam chyba od prawie roku. Działa. Nic się nie skiepściło a kilka razy mnie z krzaczorów gdy chciałem wyprowadził. Cena dobrego kompasu wiec jak dla mnie okej. Używam dość często. Jedynie co mam do zarzucenia(ale nie wiem jak inne tego typu produkty) jak naładuję i zostawię wyłączony to bateria jest prawie pusta po tygodniu leżenia. Dodane dwa miechy póżniej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 12 godz 45 min 49 s
|
![]()
Ja oddawałem zaraz po zakupie. Ładowarka nie działała. Po trzech miesiącach bezowocnych prób wyciągnięcia info co dalej kolega z pracy(z działu reklamacji) napisał mi pismo które wysłałem poleconym. Po 3 dniach nowe navi było u mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
No to oddałem swojego Larka. carrefour powiedział, ze nikt nie umi naprawić i że oddają kasę. Ucieszyłem się. Nie zgubcie pagonu
![]() Mam do oddania przewód zasilający do tytułowej nawigacji Larka. Przyda się komuś? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: Hajnówka
Motocykl: RD 07a , DR 650 RE , DR 650 SE
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 15 godz 28 min 30 s
|
![]()
Chętnie bym nabył taki przewodzić bo coś mi to urzadzenie tez nie hula już nawet wymieniłem baterię i po jakimś czasie znów na wyświetlaczu pojawiła mi się taka duża bateria .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2013
Miasto: Warszawa
Motocykl: Trampek XL600V
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 13 godz 38 min 20 s
|
![]()
Ja obciąlem ten zasilacz i przylutowalem w jego miejsce zwykly wtyk USB, bo mam obok zegarów gniazdo zapalniczkowe z krótką podwójną ladowarką USB. Oruginal był za długi i się strasznie plątał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Motocykl: nie będę miał afryki,ten motor to przesadzona "legenda"
![]() Online: 14 godz 38 min 26 s
|
![]()
Lark...badziew jakich wiele,cena tego gówna już daje do myślenia ale Janusze twierdzą że to okazja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() |
![]()
Majestic same optymistyczne wpisy jak na razie
![]() Moje dwa Larki od lat działają bez problemu. Ten starszy pierwszej generacji jest lepszy bo nie gubi zasięgu. Nowszemu czasami się zdarzy. Za ta kasę wiele można wybaczyć. M
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Motocyklowa książka serwisowa online | motomysz | Regularne czynności serwisowe | 0 | 25.02.2017 22:07 |
Rukka sklepy online Europa | wrubel | Ciuch Afrykańczyka | 9 | 05.03.2012 12:51 |
Regulacja zawieszenia - artykuł Motocykl-online | BIAŁY | Regularne czynności serwisowe | 4 | 20.04.2011 12:32 |