21.03.2012, 14:02 | #1 |
Miasto: Puszcza Biała
Motocykl: RD07a
Online: 2 dni 1 godz 44 min 56 s
|
Sidi saber
Czy ktoś używa butów Sidi Saber?Może jakieś opinie na ten temat...jeśli znacie to obuwie...
Ogólnie to szukam butów tak do 800 zł. Mają to być buty z przeznaczeniem bardziej terenowym,na krótsze eskapady "po wszystkim" z częstym skokiem w bok z asfaltu.Nie szukam butów super nieprzemakalnych bo topił raczej nie będę.Oczywiście wytrzymałość przeciwwodna mile będzie widziana.Nie szukam też butów na długie podróże. Mają być wytrzymałe,solidnie wykonane,dobrze chronić nogę i mieścić się w tej cenie. Myślałem też o Gearne gx -1,Fly ewentualnie Alpinestars w tej cenie jeśli by się trafiły...Myślałem też o Forma ATV ale nie wiem czy to się nadaje w teren,czy mi kostki w nich nie wykręci.Nie wydają się zbytnio do tego przygotowane...Skłaniam się więc w stronę bardziej terenowego obuwia. Przeczytałem cały wątek o butach jednak nic konkretnego z tego nie wyniosłem. Podpowiedzcie coś ludziska |
21.03.2012, 15:11 | #2 |
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
Online: 11 miesiące 6 dni 11 godz 34 min 10 s
|
Wymądrzać się nie będę bo się nie znam ale skoro rozważasz Gaerne to tutaj mają fajne obniżki: http://www.motoakcesoria.com/buty-of...page=2&sort=2a
|