![]() |
#1 |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 23 godz 15 min 22 s
|
![]()
Witam
Uzywa lub uzywal ktos ten kask , bo zamierzam zanabyc a opini jak na lekarstwo . Wiem ze produkt jest z tego roku. Pozdrawiam Mariusz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tip top
Miasto: Warszawa / Kraków
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 dni 1 godz 55 min 55 s
|
![]()
Dlaczego żadnych szczekowców? Latałem w Nolanie 101 a teraz zastanawiam się nad Airohem Matisse.
![]() |
#5 |
tip top
Miasto: Warszawa / Kraków
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 dni 1 godz 55 min 55 s
|
![]()
Integral na pewno cichszy i lżejszy nawet takie "nic" jak moje Nitro ale w szczękowcu jest komfort przy okularach, tankowaniu, popijaniu i
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
jezdzilem w 102 i bardzo go sobie chwalilem dopoki nie zalozylem caberga justissimo.w nolanie najwieksza kleska byla przeslona przeciwsloneczna.raz.nie mozna jej bylo opuscic bez zamkniecia szybki,dwa przeslona rysowala szybke.w cabergu tego nie ma i praktycznie mozna caly rok jezdzic z otwarta szybka,przeslona przeciw sloneczna jest od wewnatrz i chroni nie tylko przed sloncem,ale i orzed wiatrem i muchami.wlasnie jestem w trakcie zakupu arai tour challange,ale caberga nie sprzedam.nolana odradzam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ReGeNeRaToR
Miasto: Olsztyn
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 23 godz 15 min 22 s
|
![]()
Myku : ja tu pisze o N103 , on tez ma szybe przciwsloneczna wbudowana.
Ja mam N100 z zalozonym VPSem i te rozwiazanie jest do bani. Ale N103 to juz nowa generacja , centralny przycisk otwierania szczeki , jedna reka sie ponoc otwiera ,szyba przeciwsloneczna wbudowana do srodka kasku. cabergi mi sie nie podobaja bo bym wygladal jak Lord Vader ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
lord vader to faktycznie nie twoj kierunek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]()
ja kupiłem niedawno 102jkę i za wiele powiedzieć nie mogę bo nie miałem wcześniej do czynienia z kaskami
![]() szybka przyciemniana na zewnątrz niestety, podnoszenie szczeny łatwe, dwoma palcami (kciukiem i wskazującym, są dwa takie cyngle do naciśnięcia), cichy jest chyba aż za bardzo bo nie słyszę silnika i muszę patrzeć na obroty ![]() ma też miejsce wydrążone na 'n-com' to chyba jakiś patent na krótkofalówkę |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nolan N103 N-Com (Szczekowiec) | dj.1 | Kaski | 35 | 30.05.2012 10:28 |