|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
30.08.2012, 09:37 | #1 |
Miasto: Karnieszewice
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 57 min 41 s
|
Albania ale nie koniecznie - około ?10? września
Długo się zabierałem za napisanie czegokolwiek...
A więc piszę bo choć plany płynne i niepewne to może znajdzie się ktoś chętny. Plan jest prosty - planu nie ma. W planach była norwegia ale jakoś zrezygnowałem. Aktualnie na celowniku jest Albania. Czasem ogarniczony jestem hmm... OD: zaliczenia na uczelni czyli koło 10 września DO: Jakiś sensowny termin pod koniec września. Kasa? Sam nie wiem, wydać jak najmniej, zjeść jak najwięcej Tak więc pytanie moje - byłby ktoś chętny poszlajać się po mniej zaludnionej części europy w tym terminie, bez większego planu? Niekoniecznie po Albanii Preferuję jak największą ilość dróg nieutwardzonych aczkolwiek nie będę się upierać Miło widziani również nowicjusze podróży Afrykańskich, gdyż sam też nie mam prawie w ogóle doświadczenia. |
31.08.2012, 22:54 | #2 |
Motocykl: RD03
Online: 21 godz 35 min 38 s
|
Jestem bardzo chętny - napisz tylko na PW - jakiś kontakt, numer, mail - będziemy się dogadywać. Jechałbym transalpem XL 600 z 94 roku.
Pozdrawiam. |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|