![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 2 godz 50 min 3 s
|
![]()
Kontynuując tematykę wyjazdów bliższych, czyli europejskich jakiś czas temu pojechałem do Włoch.
Rano, jak zwykle wyruszyłem ![]() Po drodze w Świecku spotkałem się z Pawłem i polecieliśmy dalej. Szybki rzut oka na skocznie w Innsbrucku ![]() Ponieważ mieliśmy trochę czasu do promu, postanowiliśmy zdobyć jakieś góry ![]() ![]() Na promie, pierwszy raz się spotkałem z "interesującym" sposobem mocowania motocykli techniką "jeden do drugiego". Ale włochom można wszystko wybaczyć ![]() ![]() No i wreszcie pierwsza upragniona plaża na Sardynii. Prawie jak na pustyni ![]() W oczekiwaniu na pozostałą część ekipy postanowiliśmy skoncentrować się na alkoholu i przyjemnościach ![]() ![]() Było kilka ładnych widoczków. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mieliśmy też "pracę w terenie" ![]() ![]() ![]() ![]() No i kolejną z wielu wymarzonych plaż i kąpieli ![]() ![]() Moc widoków i zakrętów ![]() ![]() ![]() Napotkaliśmy drogę, która się skończyła. Ale twardym trza być. Zgodnie z zasadą "nie zawracamy", jechaliśmy dalej ![]() Tutaj Afri pewnie lepiej by sobie radziła, ale nikt nie pękał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miasteczko... ![]() Sztorm... ![]() ![]() Kobiety... ![]() Skały.... już na Korsyce ![]() Góry... ![]() Ciekawi ludzie :-) ![]() Na promie powrotnym dobrze się bawiliśmy ![]() Spotkaliśmy rodaków :-) ![]() I zrobiliśmy pamiątkową fotę przy jakiejś wieży ![]() Pawłowi skończyła się opona, ale niemiecka solidność nie zawiodła ![]() Przenośna wulkanizacja pojawiła się po kilkunastu minutach. ![]() ![]() ![]() No i to w zasadzie wszystko co mogę napisać o wyjeździe do Włoch ![]() Nawinąłem 5300 km Wróciłem "na raz" do domu z Livorno (1800 km) Spędziłem zajebisty tydzień na słonecznych plażach, gładkich i pokręconych drogach. Spożyłem niezliczone ilości Mirto Generalnie każdemu polecam. Parę innych fotek EDIT: Jeżeli ktoś poczuje się zmęczony fotami bez AT (za co offcourse przepraszam) to niech śmiało pisze. Zaprzestanę tego sabotażu ![]() Ostatnio edytowane przez 7Greg : 16.12.2009 o 12:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Motocykl: RD07a
Przebieg: 43k+
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 22 min 21 s
|
![]()
Ech te wloskie wyspy! Na nastepny raz polecam Isola d'Elba
![]() Maly minus za brak Afrycznosci ![]() ![]() ![]() samul |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Piast Kołodziej
Miasto: Toruń
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 17 godz 44 min 37 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: Wydra
Motocykl: RD03
Przebieg: 69tys
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 18 godz 37 min 5 s
|
![]()
Greg do Skandynawii masz bliziutko
![]()
![]() |
#7 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
no coz nie chce ,ale musze.wyjazd na balaton jeszcze przebolalem,ale to co tu widzialem,przechodzi ludzkie pojecie.dlatego wnioskuje za daniem gregowi ZAKAZU na wyjazdy,przynajmniej do konca stycznia!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 2 godz 50 min 3 s
|