![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2019
Miasto: łódzkie na granicy ze śląskim
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 14 godz 36 min 49 s
|
![]()
Krótka relacja z Romaniacs '23.
Ponieważ (parafrazując klasyka) "uwielbiam zapach mieszanki o poranku" postanowiłem wybrać się w rumuńskie góry, gdzie odbywała się kolejna runda MŚ FIM Hard Enduro - Red Bull Romaniacs. Rajd rozpoczął się 25.07 we wtorek ale ze względu na możliwości urlopowe i prognozy pogody ja wyjeżdżam w czwartek. Dzień na dojazd, dwa dni na miejscu (kibicowanie i objazd transalpiny) i dzień na powrót. Mam taki problem, że jak kupowałem nawigację to sprzedawca mi ustawił „unikaj autostrad” i nie umiem tego zmienić, więc szybkie przeloty u mnie trwają nieco dłużej. Nadrabiam jazdą nonstop - jem, piję i śpię na motocyklu żeby nie tracić czasu – postoje robię tylko na tankowanie i w celu przepuszczenia sznura samochodów, które przed chwilą wyprzedziłem żeby móc znów je wyprzedzić a tym samym zdublować ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Ah te widoczki. Dzięki za relacje. A jakieś foty z zawodów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Będzie filmik jak sklecę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jest filmik. Nie jakieś arcydzieło ale udało mi się nagrać m.in. Graham Jarvis, Billy Bolt, Wade Young i Dominik Olszowy.
https://youtu.be/z1ZnLU4QEiA?si=InNhzE8RKnZmQZh1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Super na żywo zobaczyć. Dzięki za film
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Endurorally24 2023 & Dakar 2023/2024 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 39 | 01.12.2023 08:27 |
Romaniacs 2023 | ArEZ | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 17.07.2023 22:24 |
19-21.05.2023 SOSMA Edycja 2023 | Żaki-Czan | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 8 | 10.02.2023 11:19 |