|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
28.06.2008, 17:26 | #1 |
Niepozorny
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Online: 4 tygodni 1 dzień 1 godz 27 min 10 s
|
Śladem Ryszarda Lwie Serce tudzież Fryderyka I Barbarossy - na Niewiernych !!!
Wszyscy gdzieś wyjeżdżają i sie chwalą to my też troszeczkę...
Plan chytry zrodził sie był w głowie Czcigodnego Andrzeja z Gdyni gdzieś chyba na promie z Poti do Odessy w tamtym roku. Szczególów nie pomnę bom strasznie był upojon koniakiem a i pomysłodawca dobrze w czubie mieć musiał bo wrzeszczał był okrutnie - " Do Ziemi Świetej !!! Niewiernych na kopiach rozniesiem !!! Miasta splądrujem, wioski spalim, dziewki zgwałcim !!!" i takie tam... Z tym gwałceniem to może lekko przesadził bo i wiek do gwałtów niesposobny a i cel wyprawy w imię Pana przedsięwzięty i bezeceństw wyprawiać sie nie godzi. No, chyba, że troszeczkę... Czas wyprawy- koniec sierpnia do początku października. Trasa - Słowacja, Węgry, Serbia, Bułgaria, Turcja, Syria, Jordania aż do M. Czerwonego, Izrael a potem myk rorowcem z Hajfy do Pireusu i do domciu. Uczestnicy - Piotr z Kobióra człek dostojny i prawy - Jak go Żona puści. Szlachetny i mężny Andrzej z Gdyni - jak urlop sobie załatwi. Wielbiciel i tępiciel cnót niewieścich Dr. Spławik - jak pozbędzie sie pieczatki Izraelskiej z paszportu. i wreszcie Lewar Ucki człek postury mocarnej acz serca gołebiego - jak mu kregosłu wydobrzeje i schudnie trochę. Tak to...
Moja jest tylko racja bo to Święta Racja. A nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam. ( Dzień Świra ) Kocham Łódź Ostatnio edytowane przez Lewar : 28.06.2008 o 18:24 |
28.06.2008, 17:38 | #2 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 38 min 28 s
|
Trzymam za Was aby się powiodło.
Dosiadać w owym czasie motocykla wytęsknionego marki Chąda mieć nie będę co też stanie się powodem mojej absencji wyprawowej jeszcze nie rozpoczętej, jednakowoż trzymać za Wasze szanowne grono pilnie i wyczekiwać każdej jaskółki z wiadomością tudzież wpisu na forum czy też esesmana. Życzyć wypada mi Wam drodzy "najeźdzcy inaczej" wszelakich motocyklowych wygód i identycznego składu podczas powrotu będąc jedynie uszczupleni na portfelu tyle co potrzeba bez niezamierzonych ekscesów i podbnych. Jakby brakowało mimo wszystko wam sił do gwaltu sprowadźcie ów niedogwałty do kraju naszego a tutaj chętnych do działania ramię w ramię w akcie nawracania znajdzie się wiele Powodzenia!
28.06.2008, 23:21 | #3 |
tip top
Miasto: Warszawa / Kraków
Motocykl: RD07a
Online: 2 dni 1 godz 55 min 55 s
|
Ryszard Rwie Serce - musi to prapradziad jakiś mój być...
29.06.2008, 16:57 | #4 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 6 dni 18 godz 59 min 23 s
|
Czcigodni Krzyżowcy a kiedy to Wam termin tej wyprawy nadejdzie ?
eeee już sam przeczytałem chyba mi na oczy padło.... Oj zacna Ci to trasa a i wszebóg, cel chwalebny i błogosławieństwa Czarnego Bractwa godzien.... (znaczy te gwałty i upalenie....) Ostatnio edytowane przez chomik : 29.06.2008 o 17:57 Powód: ooo cel... |
30.06.2008, 15:44 | #5 |
Miasto: Kraków
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
No prosze, tylko wrocimy znaszych wojazy i juz do kompa siadziemy sledzic poczynania zacnych towarzyszy....
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
08.07.2008, 22:37 | #6 |
księgowy...
Miasto: Radom/Rzeszów
Motocykl: KTM LC8 990 Adv.S 08' E-bike CUBE Fox full
Online: 4 miesiące 3 tygodni 5 dni 2 godz 57 min 40 s
|
Noo Lewar traska chwalebna
Pisał bym się na ten kierunek, ale dopiero za rok (budżet się skończył) Pozdr. |
29.07.2008, 09:56 | #8 |
tip top
|
Samborku:
- nowy napęd ze złotym DIDem - nowe laczki Anaczki - nowy kufer na sabufer - nowe LC8 żeby do wyjazdu nie męczyc Czarnuli jutro ostatnie spotkanie, ostatnie ustalenia.... p.s. wciąż nie mam paszportu hehehehehe
29.07.2008, 10:08 | #9 |
heu ?
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
Załatwiłeś już mu bilet na pekaes ? pozdr newrom
29.07.2008, 10:23 | #10 |
tip top
|
LC8 jeździ tylko po Polsce ( max 150 km od domu ), do Czech ( chociaż mam za darmo ) to już strach...
W kufrach zawsze 4 uszczelki pod głowice, 7 litrów oleju na dolewki i 20 litrów płynu chlodniczego. Dodatkowo eskortuje mnie Sprinter z lawetą i wykupiłem mega hiper drogie, wypasione, full opcja assistance w trzech firmach ubezpieczeniowych na całą galaktykę... Pomimo tego przed każdym naciśnięciem startera odmawiam nowennę do św. Judy Tadeusza - tego od spraw beznadziejnych