|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Frankfurt/M
Motocykl: Elefant 944ie
Przebieg: 54420
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 12 godz 4 min 21 s
|
![]()
Czy jest taka opcja, co by dać na siedzeniu napis?
![]() |
#2 | |
![]() |
![]()
Napisz na
![]() Różne siedzenia robię i z tym nie powinno być problemów. W pierwszym poście jest kontakt Cytat:
Wstępnie mam omówione szczegóły z szwalnią która ma takie możliwości ale muszę jeszcze sprawdzić w praktyce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Proszę o dopisanie do listy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Gotowe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Bytom
Motocykl: 2x XTZ 750, 1x XTZ 660.
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 8 min 33 s
|
![]()
Jaki byłby orientacyjny koszt przeróbki oryginalnych siedzeń do Super Tenerek? Chodzi o standardowe przeróbki, poszerzenie, podmiana czegoś tam na bardziej wygodne oraz stopniowanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Żeby dobrze wypoziomować kanapę musiałbym zrobić pomiary na motocyklu pod obciążeniem. Oczywiście jesteś w stanie to zrobić sam w garażu i jak chcesz to przyślij mi swój adres mailowy to Ci dokładnie opiszę jak to zrobić i wrzucę rysunek poglądowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: Dukla
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 13 godz 56 min 37 s
|
![]()
Wstępnie też byłbym zainteresowany taką przeróbką do ST jak pisze Bartas. No i jakieś widełki cenowe możesz już podać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: DRZ
![]() Online: 4 tygodni 20 godz 52 min 39 s
|
![]()
Ja od kilku tygodni ujeżdżam . Jest super wygodna i świetnie wykonana . Zrobiona na wysokość oryginalnej . Mimo to z powodu poszerzenia trochę mniej sięgam do ziemi . W związku z tym propozycję mam taką :
Jak ktoś zdecyduje się na przróbkę u Mistrza ZetJohny'ego i ma trochę więcej niż 178 cm to możemy się zamienić bo moja będzie mu pasować . A ja poproszę wtedy o 2-3cm niższą . Jest też opcja ,że zimą odeśle do poprawki .Ale tu przecież nie ma czego poprawiać...oprócz wzrostu rider'a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Tarnowskie Góry
Motocykl: TT800XC 2011
Przebieg: 147000
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 13 godz 47 min 46 s
|
![]()
Moja nowoodebrana wygląda tak.
Podwyższona, na moje 188cm OK Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Przetestuje na podlaskim |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 42 min 48 s
|
![]()
Siemanko Wszystkim w piątkowe przedpołudnie.
Ja już kiedyś pisałem coś tam (pozytywnego oczywiście ![]() -ogólnie rzecz ujmując: DLA MNIE ZAJEBIŚCIE !!!! ![]() Ze względu na wzrost +/-195cm, moja kanapa została podniesiona +/-5cm,jak również dla polepszenia komfortu poszerzona pod zadzią kierownika po 2 cm na stronę oraz punkt zasiadania kierownika został odsunięty ku tyłowi o ok 3cm Wygląda tak : siostry-XR & XRV 014.jpg siostry-XR & XRV 015.jpg Cóż, niektórzy jak zobaczyli moją Afrę z nową kanapą powiedzieli: -O Jesu, ale brzydactwo, toć to już nie je enduro, ale garbus... itd", ale wiecie co Wam powiem/zaśpiewam? Taki refren :http://www.youtube.com/watch?v=ZyDTA464Mdw ![]() Ale za to jest tak wygodnie jak nigdy dotąd, ot wsjo. Everybike, radziłbym ci się trochę "pomęczyć' i poczekać, bo zgodnie z tym co z pewnością mówił również tobie Zetjohny pianka w kanapie trochę przysiądzie/uklepie się/zmięknie. Swoją przerabiałem na koniec zimy/b.wczesną wiosną i teraz po sezonie jeżdżenia faktycznie się ułożyła i jest OK ( na początku ze wzgl. na to poszerzenie też na postoju ledwo dotykałem czubkami buciorów). Ostatnio edytowane przez MOTOMYSZA : 23.09.2011 o 10:52 |
![]() |
![]() |