![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Zbroja Rainers Drago.Mam pytanko ktoś używał,testował bo wygląda solidnie za 4 stówy.Myślę o zbroi w takim przedziale i proszę o opinie.I jeszcze jedno czy warto kupić używaną kilka razy z najwyższej półki np.Leatta za połowę ceny bo ktoś nie trafił w rozmiar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Ostrowiec Św.
Motocykl: KTM 640, NAT
![]() Online: 3 miesiące 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
Mam tego Rainersa i w lato jest cieplej niż myślałem, siatka jest gęsta i powietrze słabo krąży (plecy zawsze mam mokre). Zależy też gdzie chcesz jeździć, do turystyki ok, ale na tor chyba w tym roku kupię buzer. Samo wykonanie bardzo dobre, nie krępuje ruchów i prawie nie czuć jej na sobie, chociaż porównania za dużego nie mam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Dzięki greenman.O to mi chodziło bo czytałem że zamek słaby że szwy puszczają a ogólnie ok.Ważne właśnie żeby nie uciskał łokci barków itp.Mierzyłem kilka podobnych cenowo i biorę go właśnie pod uwagę.A potrzebny będzie w lato gdy jest 30 i więcej stopni i trzeba wyjechać z błota Afryką.Już ma plus.Dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Dotarła zbroja Rainers Drago.Nie mierzyłem-kupiłem w ciemno rozmiar L po mierzeniu innych podobnych.Pasuje super mam 182 cm i 100 w klatce.Jakość wykonania bdb,szeroki pas z podwójną regulacją i chciałem z suwakiem na środku klatki nie z boku plus siatka zakładana na kciuk dłoni.Przejechałem na próbę tylko 30 km.Nic nie uwiera i prawie jej nie czuć na sobie.Myślę że się sprawdzi w lato.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Miękki buzer | Stachu | Archiwum | 7 | 21.06.2015 07:26 |