![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 13 godz 29 min 47 s
|
![]()
Kolego kamilltee to wklej zdjęcie padniętej pompy, sfajczonego reglera od Afry, no i dopisz, że Tenera ma 10 koni więcej i może wtedy poczujesz się lepiej. Temat zapodałem jako ciekawostkę i nie dorabiam do tego żadnej ideologii, za stary jestem, żeby się licytować co jest lepsze kiełbasa z ogórkiem, czy śledź w galarecie...
Ostatnio edytowane przez Dzieju : 19.02.2013 o 12:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Piaseczno
Motocykl: XTZ 750 ST 92 - z kratą, odliczam cały VAT :)
Przebieg: 65 000
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 31 min 34 s
|
![]() Cytat:
ja nie muszę sobie poprawiać humoru ani swojego ego wykazując wady AT nie wiem jakie miałeś intencje, ale to nie była ciekawostka np o stronie www z odessy (to bym nawet zrozumiał) bo nie wkleiłeś nawet linka swoje powiedziałem - EOT
![]() |
![]() |
#3 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 6 godz 39 min 10 s
|
![]()
do mnie ktoś dzwonił i mówił ze w jego supertenerzesuper tez rama pękła ale i tak twierdze ze to fajny motor
a nie ze to legenda Dakaru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Inowrocław
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 5 min 52 s
|
![]()
Tiaaa..... Mi teresa najpierw dała uśmiech na twarzy, a później taki odwrócony. Jeździ zacnie. Jak pracują 2 cylindry :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Warszawa
Motocykl: taka Africa xtz 750 ;))
![]() Online: 11 godz 26 min 52 s
|
![]()
a ja swoją kocham
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Piaseczno
Motocykl: XTZ 750 ST 92 - z kratą, odliczam cały VAT :)
Przebieg: 65 000
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 31 min 34 s
|
![]()
Jaro
![]() ![]() ![]() Kate - no ja mam do swojej tez gorace uczucia I bede bronil jej honoru ![]() A tak na serio to marzy mi sie kiedys zlot AT+ST juz jako oldtimerow (ktorymi wlasciwie pozoli juz sa). I tak wiele osob przesiada sie na nowsze BMW I KTM. Zostana w koncu tylko pasjonaci ![]() Z radoscia obserwuje ze my jestesmy na FAT, afrykanerzy na xtzclub. Wszystko idzie w dobra strone.
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Ja wam powiem że dobrze że Cibor to napisał - jak będę np chciał kupić Terskę to będę wiedział co sprawdzić. Bez ideologii i teorii o świetej wojnie itp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Bytom
Motocykl: 2x XTZ 750, 1x XTZ 660.
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 8 min 33 s
|
![]()
Jak będziesz chciał kupić, to mogę podesłać Ci poradnik kupującego XTZ mojego autorstwa
![]() Jak będziesz chciał wyregulować zawory, też podeślę Ci poradnik mojego autorstwa ![]() ![]() Swoją drogą nie ma co się spuszczać nad tym tematem. W ST latanej po krzakach rama czasami pęka i tyle. Miałem już 5 ST i w 4 rama była ok. W 5 później wyszło, że była rysa, tylko nie wiadomo czy już za mojej kadencji czy po. Bądź co bądź została naprawiona i motorek lata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 13 godz 29 min 47 s
|
![]()
Wprawdzie Teresy nie mam, ale raz byłem o włos od kupna takiej, ale trochę zraziły mnie gmole przyspawane do ramy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Gołańcz
Motocykl: RD07
Przebieg: 71000 +
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 13 min 31 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Teresa ma oko na Maroko [Październik 2012] | ruda | Trochę dalej | 14 | 13.08.2013 18:38 |