|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
IMG_4344.jpg
Francuski duecik na Korsyce. W przyszłym roku przetestuje tu bestie, drogi są przednie, żal się tłuc autem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Masz rację, tereny tylko na motocykl.. za rok córkę na obóz wysyłamy i lecimy na moto na tamtejsze winkle.. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Miał być wyjazd w Alpy narazie skończył się na poboczu autostrady z zerowym ciśnieniem z tylu, jak na złość nie wziąłem nawet kompresora.
Ale sytuacja powstała 200 km po wymianie opony, zaczynam podejrzewać ze oponiarz uszkodził tą flanszę uszczelniająca na feldze, możliwe to? Czy sama tak z siebie puściła ? Okaże się jak rozbiorą w brnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
sama z siebie malo prawdopodobne, moze gdzies cos wlazlo w opone
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Uszkodzone oba uszczelnienia i ta gumowa tez. Wymieniający oponę zarzeka sie ze to nie on.
To niech mi ktoś wytłumaczy jak mogło do tego dojść , bo w oponę nic się nie wbiło . ![]() ![]() ![]() ![]() A taka stoi w Brnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 19 godz 55 min 39 s
|
![]()
Szprychy sprawdź czy są właściwie naciągnięte
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Przy wymianie uszczelniaczy nie mówili se szprycha luźna , wyraźnie wskazali na wymianę opony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Nigdy zbyt szczególnie nie patrzyłem w strone KTM ,albo brak kasy albo bojaźń o osławione serwisy albo bałem sie osławionej mocy.
Pewnie przebrnę przez te 52 strony ,ale za nim to nastąpi może jednak starzy wyjadacze coś podpowiedzą. Pacjent 1190 nie R-rocznik 2013-przebieg 40 tysięcy po regulacji zaworów w KTM. Z wyglądu terenu nie widział Jakie są rzeczy na które na 100% musze zwrócić uwagę przy oglądaniu takiego sprzęta. Czy może ten wypust miał jakieś wady bądź zalety ,proszę o opinie bo mało czasu na ewentualną decyzję. ps. Niepotrzebnie się przejechałem:-) Z góry przepraszam ,że nie zrobiłem dogłębnego internetowo forumowego riserczu.
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Rama przy główce ,tam dobrze oczy wytęż . W serwisie przebieg sprawdzi bez problemu.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wszystko na temat XR 650 L . Wady , zalety, usterki | Franz | Honda - inna niż AT & NAT | 65 | 21.06.2023 16:37 |