|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.01.2019, 13:36 | #31 |
kilka postów powyżej ktoś wrzucił info nt rumuńskiej firmy produkującej kufry - przyjrzałem sie dokładnie ich ofercie i powiem szczerze, że zarówno wykonanie jak i cena stawiają ich w czołówce obecnie. IMO lepiej/estetyczniej jest to zrobione niż rodzime Apduro w cenie 1600 za dwie sztuki i wyglądzie jak z poprzedniej epoki...
https://heavyduties.ro/panniers/ chłopaki zrobili to naprawdę z głową. m
24.01.2019, 23:39 | #32 |
Gość
Online: 0
|
Poniżej Białorusin używający Givi Trekker Outback w podrózy po Stanach i Mongolii (wskazówka dla Matjasa - jest 12 filmików ). Musiał podpierać kufer centralny jakimiś rurkami bo mu chyba coś tam nie wytrzymało
Apduro wg mnie mogą być ale moje Heavy Duties jakoś ciasniej przy moto leżą (wstawiałem fotę moto z tyłu wcześniej) tj. stelaż jest węższy na szerokość. Ma to plusy i minusy: plus bo moto z kuframi węższe jest. Minus że w razie paciaka rurki stelaża po prawej są blisko wydechu. |
25.01.2019, 01:27 | #33 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 39 min 28 s
|
Troche sie podepne pod temat.Czy ma ktos boczne sakwy firmy BUMOT?Czy pasuja one tylko pod stelaz tej firmy czy mozna je mocowac na innych stelazach.Chodzi mi o opcje z wycieciem na wydech,
|
|
|