|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
27.08.2019, 16:17 | #21 | |
Cytat:
27.08.2019, 17:02 | #22 | |
Miasto: Zielona Góra
Motocykl: RD07
Online: 10 godz 31 min 2 s
|
Cytat:
|
|
27.08.2019, 18:00 | #23 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 1 dzień 21 godz 44 min 58 s
|
No paczpan, nie znasz mnie i gratulujesz. Kiedyś pracowałem przy projektowaniu mostow i na uniwerku i przez takich ludzi nie mówiących dziendobry, podpierdalajacych jak w przedszkolu, mających w dupie wszystko i wszystkich, fałszywych, wymagających bo im się należy, bo są tacy ociekający zajebistiscia, dobrowolnie poszedłem na harvestera. Cisza, spokój, lesniczy przyjeżdża na fajrant z pifkiem czasami, żadnych pedałów, szef mądrzejszy niż cała kadra profesorska. Dlatego mam taką alergie na ludzi postępujących jak Ty.
No tak, Nieprawda jest że moja przyzwoitość przywitała się tu żzewszystkimi. To był leguramin. Nie tylko ja o tym przypominałem. Z domu wiem , a nie Ze szkoły, że wchodząc między ludzi mówi się dzień dobry, albo wieczór, nawet jak ktoś o tym przypomi. Czarny, brakuje mi tylko sekretarki do spraw ważnych, a ostrzałka daje radę ołówki do średnicy 45cm. Majtasie, czarne giry to nowy trynd w korpo aby lepiej szedł workflow I kejs był zrobiony asap. Pozatym czirne giry znaczą że się dużo łazi dookoła maszyny, znaczy dba o nią, smaruje, pucuje iteoe
27.08.2019, 18:24 | #24 |
Konto zamknięte na stałe
Motocykl: RD03
Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
Koledzy liczę że wrócicie w kolejnych postach do tematu wątku, a dyskusję o zasadach pozwolę sobie podsumować w taki sposób: savoir vivre to nie przymus, podobnie jak chociażby w żeglarstwie, gdzie panuje szereg niepisanych zasad zachowania czy to w porcie czy na pokładzie. Sądzę, że wiesz to Moryc lepiej ode mnie...
Nie mają na celu ograniczanie wolności, wprost przeciwnie. Mają ułatwić życie, kontakty. Podobnie jest z forum. Dobrowolnie każdy się tu zapisał, biorąc niejako w pakiecie pewien zbiór zasad częściowo wynikających z regulaminu, częściowo ze zwyczajowych zbiorów dobrych manier. Korzystając z zasobów forum wypadałoby nie stawać okoniem bo jak na razie kompletnie nie dotarło do mnie dlaczego wizyta w powitalni była dla Ciebie aż takim problemem. Dobrze że udało Ci się go pokonać. Ostatnio edytowane przez Neo : 27.08.2019 o 19:53 Powód: Interpunkcja |
27.08.2019, 21:27 | #25 |
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
Online: 4 miesiące 1 dzień 17 godz 7 min 13 s
|
|
27.08.2019, 21:55 | #26 |
Miasto: Za zielonymi górami, za lasami
Motocykl: czarny, pomarańczowe ladaco
Online: 7 miesiące 1 tydzień 1 dzień 12 godz 10 min 49 s
|