![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
Koleś rejestruje się wrzuca link i znika a Ty twierdzisz ze nie ma drugiego dna. Zgadzam się w sumie jednak. Jest tylko pierwsze. Poza tym - jeśli macie w motocyklu miejsce na tą megacentralkę, zbiornik na płyn hamulcowy od dostawczaka oraz gazowy zawór Lovato to może i jest to zestaw dla Was. M
![]() |
![]() |
#2 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 5 dni 5 godz 44 min 13 s
|
![]() Cytat:
matias drogi kolego buli ma u nas konto, podobnie jak z tobą i z nim sie poznałem czy to drugie konto zmartwię cie łatwo poznać po ip. A czy warto czy nie to juz moze pociągniemy cie za język jako jednego z producentów fajnie gdybyś sam cos napisał napisał ps zbiorniczek jest od traktora coś koło 5 zł mam takich trochę jeszcze gdzies w garażu tu macie dokładnie to https://alpo-agro.pl/zbiornik-zbiorn...050626330.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Mam tę tą przyjemność ze nie można mnie posadzić o stronniczość. Ten sezon jest pierwszym od 10 lat kiedy nie produkuje motooilera.
Co do Lubrixy to producent wpadł na pomysł produkcji olejarki w takiej formie kiedy 9 lat temu brałem od nich zawory Lovato właśnie. Z tym ze ja postawiłem na własna konstrukcje całości a u nich tak to zostało. Na pewno znajda swoich odbiorców jak wszystko natomiast podchadziaszcze sposoby jakichś Twórców watku dnia pierwszego zawsze mnie wkurwiały. M
![]() |
#5 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 4 dni 10 godz 2 min 12 s
|
![]()
Widzisz, ja się dałem nabrać, no ale teraz to już nie spojrzę w tą stronę
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Spoko, jestem trochę przewrażliwiony
|
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
![]()
miałem olejarke, używałem sprayów, i hipolu. żadnych różnic w zużyciu. raz na kilkaset km psikam spray i nic więcej nie robię, łańcuch do smieci po plus minus 30 kkm.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
![]()
A jednak Sie nie mylilem, tak jak Matjas pisze gosc sie zarejestrowal , wstawil link i juz nawet sie nie zalogowal, ewidentny SPAM do wypierdolenia razem z zalozycielem tematu i nei powino byc wazne czy producent tego ustrojstwa jest czyims znajomym , czy ma konto na forum itd. Moze jeszcze tylko sprawdzcie IP producenta i zalozyciela watku czy sie nie pokrywa, bo jesli tak to ban powinien byc rowniez na drugie konto
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2020
Miasto: Zakopane
Motocykl: CRF1000 DCT
Przebieg: Rosnący
![]() Online: 3 dni 5 godz 40 min 50 s
|
![]() Cytat:
dla inny użytkowników to nie spam ani reklama , znalazłem ustrojstwo i nosze się z zamiarem kupna stąd pytanie . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 5 dni 5 godz 44 min 13 s
|
![]() Cytat:
Wybacz kolegą, ale ja sie im nie dziwie forum jest co jakiś czas atakowane spamem ale z tym sobie radzimy, wiec koledzy sa wyczuleni ale jak ich poznasz to bedziesz miło zaskoczony we wrześniu soptykmy sie w białym borze http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=37832 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Olejarka łańcucha | VictorZ | Wszystko dla Afryki | 32 | 02.04.2024 17:43 |
Kaliningrad-Kłajpeda 2019 - wiza elektroniczna gratis- | calgon | Trochę dalej | 19 | 03.02.2020 12:07 |
olejarka łańcucha:) | Jacek12-j1 | Wszystko dla Afryki | 11 | 30.06.2014 21:15 |