|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
31.08.2021, 14:31 | #1 |
Problem z uchwytem tablicy rejestracyjnej
Cześć,
Mam problem z uchwytem tablicy rejestracyjnej. Jest jakby "poluzowany" i tłucze się w czasie jazdy. Pewnie przez to że parę razy oberwał krzakami, bo dwa razy zgubiłem tablicę. Rozkręciłem cały tył i skręciłem wszystko od nowa, ale nie pomogło. Przerabiał może ktoś to samo i może się podzielić rozwiązaniem. Dzięki z góry, gonz |
|
31.08.2021, 20:59 | #2 |
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 20 godz 57 min 22 s
|
Ja przykręciłam wkrętami oraz zrobiłam dodatkowo dziury i zapięłam 2-3 trytytki...
Nie jest estetycznie, ale za to oryginalnie I jak na razie działa na tyle skutecznie, że trytytkami wzmocniłam również rejestracje w samochodzie - jeżdżę sporo po szutrach, tarkach, głębszych kałużach, zaspach po maskę i bałam się, że się wyczepią i odpadną. |
01.09.2021, 11:50 | #3 |
Cześć,
Wydaje mi się że mówisz o tablicy rejestracyjnej, mi chodziło o całą konstrukcję do której jest ona przytwierdzona. Coś co w instrukcji nazwane jest błotnikiem (rear fender). Poniżej film ukazujący problem, choć bardziej chodzi o dźwięk. https://drive.google.com/file/d/1WX2...ew?usp=sharing |
|
01.09.2021, 11:59 | #4 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Jak to jest SD04 to ten ogon masz mocowany na bodaj 4 śrubach. 2 wchodzą po bokach i 2 z tyłu. Te po bokach mają takie tuleje. Jak to tak lata to może te tulejki zagineły w akcji lub mocowania są wyrobione.
|
01.09.2021, 12:03 | #5 |
Jak nic nie pękło, to zostaje sprawdzić śruby.
https://www.lingshondaparts.com/part...0/block/73875/ |
|
|
|