|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
13.02.2022, 18:34 | #1 |
trampkarz emeryt
|
Modeka Winslow Lady - lub podobne, ktoś zna?
Z racji że sprzedałem za duży strój małżonki, będę niespiesznie rozglądał się za czymś budżetowym dla niej.
Miała kiedyś kurtkę Modeka IRA i była ok gdyby nie braki w wentylacji. Ja od początku tzw kariery jeżdżę w kompletach modeki i kolejny pewnie też będzie tej marki. Kurtka musi być trójwarstwowa i spodnie także. Kurtka Modeka Winslow Lady wydaje się naprawdę ok. Ktoś zna, ma, jeździł - będę wdzięczny za opinie. Kurtka budżetowa bo będzie przez najbliższe 3 lata używana pewnie na 3-4 dwudniowe wyjazdy w sezonie i lokalne pojeżdżawki sporadycznie. Może w spodniach Modeki ktoś coś doradzi też? Pacjentka ogólnie i spodnie i kurtkę będzie potrzebowała 36 rozmiar z tej marki. Pozdrawiam Zimny |
13.02.2022, 20:13 | #2 |
Moja kobita ma długie nogi i ciężko kupić spodnie przedłużane. W tamtym roku kupiłem jej buse open road przedłużane, wziąłem rozmiar mniejszy od tego co normalnie chodzi i są idealne, znaczy wygląda jak kobita. Membrana jest wypinana ale nie ma ocieplenia, trza jeszcze kurtkę bo jej uvex zaczyna się rozłazić.Może nie w temacie ale możesz wziąć tę markę pod uwagę.
13.02.2022, 21:35 | #3 |
Africa on the Road
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 400
Online: 1 tydzień 4 dni 22 godz 36 min 44 s
|
Modeka Winslow Lady - lub podobne, ktoś zna?
Jakbyś brał pod uwagę używane ciuchy to mam na sprzedaż w bardzo dobrym stanie komplet Modeka AIR VENT w rozmiarze 36. Spodnie i kurtkę, wszystkie podpinki są w komplecie.