|
Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja Wszystko co tyczy się głównego wyświetlacza, oprogramowania motocykla, nawigacji i podobnych |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
22.03.2022, 22:22 | #11 |
CRF 1100 ATAS
Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 20 godz 38 min 48 s
|
Poszedłem do garażu i specjalnie zrobiłem Ci zdjęcie
Chodzi o ten Mute Mic. Proponuję podłącz tylko telefon i interkom przez Bluetooth, nie podłączaj AppleCar. Zadzwoń gdziekolwiek i na tym ekranie zobacz czy nie masz tego Mute wciśniętego. Stawiam, że masz - tak było u mojego kolegi (zresztą obecnego na tym forum ). Objaw miał identyczny do Twojego i też chyba z 5 razy wszystko resetowaliśmy i nic nie pomagało, i rzutem na taśmę, jak już szedłem do domu zauważyliśmy ten szczegół. |
23.03.2022, 11:33 | #12 |
Motocykl: ATAS 2021 DCT
Online: 20 godz 4 s
|
Panowie,
Dziękuję bardzo za odpowiedzi! Udało się! Usunąłem wszystkie połączenia i zacząłem od nowa w tej kolejności: 1. Podłączyłem telefon przez BT (bez podłączonego kabla) 2. Podłączyłem swój interkom przez BT do AT (co istotne, w tym czasie nie był podłączony do telefonu, bo od tego AT wariowała. 3. Podłączyłem interkom pasażerki do AT 4. Zrobiłem próbę rozmawiania przez interkom - zakończona powodzeniem. Tutaj faktycznie jest klawisz "Mute", o którym pisał kolega wyżej, ale u mnie był włączony. Wcześniej nie widziałem tego widoku, ponieważ od razu podłączam applecar co okazało się być źródłem problemów. 5. DOPIERO teraz po sparowaniu BT podłączyłem kabel. Załadował się applecar, zrobiłem próbę i wszystko ładnie działa. Wnioski są proste: trzeba wszystko podłączyć przez BT w odpowiedniej kolejności i dopiero podpiąć kabel. Bardzo dziękuję za wszystkie pomysły i ogromną pomoc! Pozdrawiam, Mateusz |
23.03.2022, 20:47 | #13 |
Gratulacje !
|
|
|
|