|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
16.07.2022, 08:03 | #31 |
Miasto: Ostrowiec Świętokrzyski
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 24000
Online: 4 dni 14 godz 25 min 18 s
|
Mój IDOL. Książki o Jakubie czytałem jednym tchem.
Spotkałem i poznałem taki pierwowzór tylko ze szkieletczyzny. Zawsze jak z tym dziadkiem rozmawiałem to widziałem w nim Jakuba. Jestem w Wojsławicach, ale dopiero w niedzielę. Dziś impreza rodzinna. A na objazd z przewodnikiem po okolicy chętnie bym się zapisał.
23.11.2022, 10:29 | #32 |
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
Online: 6 miesiące 1 tydzień 4 dni 23 godz 10 min 59 s
|
„Faceci w gumofilcach”
"Strzeżcie się! Superbohater ze.ściany wschodniej powraca. Pekaesem z.Chełma nadjeżdża on: pocieszyciel strapionych, bat na.namolnych, mistrz kołka i.linki hamulcowej –.Jakub "Mroczna Uszanka" Wędrowycz" to tylko urywek z recenzji nowej książki Pilipiuka o opoju i bimbrowniku ze ściany wschodniej, o swojsko brzmiącym tytule wędro.jpg |
23.11.2022, 14:02 | #33 |
Taki nasz DąKiszot Rosynant też niczegowaty
23.11.2022, 22:41 | #34 |
Książka jest fajna ale audiobuki o Jakubie czytane przez Grzegorza Pawlaka bezcenne
|
|