![]() |
|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Zużycie kasza sprzęgowego zależy w dużej mierze od sposobu i warunków w jakich moto jeździ ( teren, gumowanie, itp. ). Jest to część eksploatacyjna jak łańcuch, czy inne i podlega wymianie w chwili kiedy przestaje poprawnie działać. W zasadzie mało kto go wymienia, w jednej z moich AT wymieniłem na nowy , pozostałe sam regenerowałem i działały. W endurakach tez zdarzyło mi się wymienić, w jednej Becie nawet pękł na pustynnym piochu.
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Wymiana sprężyn, napawanie i frezowanie gniazd sprężyn w części aluminiowej, po rozebraniu trzeba zwrócić uwagę czy otwory na nity w części aluminiowej nie są owalne i czy na koszu gdzie wchodzą tarcze nie jest wyrobione. Otwory na nity do ogarnięcia, miejsce gdzie wchodzą tarcze niestety nie.
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 5 dni 5 godz 44 min 13 s
|
![]()
proponuje zerkać w opinie na google i wysłać wiadomość do niezadowolonych klientów
dodatkowo wpisać wszystkie słowa kluczowe które pomaga namierzyć firmę łacznie z kopia wszystkich złych opinii ja napewno skopiuje dodam linka do fejsa poklikamy sobie trochę jest nas tak dużo ze mozemy google pomóc w pozycjonowaniu
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Ålesund, N
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: Rosnacy
![]() Online: 1 tydzień 7 min 11 s
|
![]()
Mnie tak namierzył koleś który zakładał zbiorowa sprawę warsztatowi napraw skrzyń automatycznych. Tak że działa ten sposób
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gruzja - ostrzeżenie! | mishieck | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 28.05.2013 16:25 |