![]() |
|
Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja Wszystko co tyczy się głównego wyświetlacza, oprogramowania motocykla, nawigacji i podobnych |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2022
Miasto: Wądroże Wielkie
Motocykl: CRF1100 AS DCT ES
Przebieg: 9800
![]() Online: 10 godz 29 min 26 s
|
![]()
Moto wróciło z serwisu, sam jestem sobie winien.
Okazało się że źle zamontowałem handbary barkbustera, pomyliłem te dystanse lewy z prawym (wydawalo mi sie ze tak ma byc, bo inaczej cos nie moglem spasowac tych elementow, a jak juz spasowalem, to sie okazalo ze zjebalem.... ![]() Handbar w parwej manetce podgial te 4 piny ktory wychodza z manetki (dwa od hamulca i dwa od tempomatu). Okazalo sie ze jeden pin przebil izolacje i dotykal handbara. Zrobilo sie zwarcie w motocyklu. Komputer zdurnial, co skutkowalo ze nie rozlaczal pradu po wyjeciu kluczyka. Oczywiscie blad 145 i niedzialajacy tempomat to przy tym pikus, bo moglem uszkodzic cala wiazke elektryczna tym manewrem (sick!). Najlepsze jest ze w serwisie tez sie nie skapowali ze handbar byl zle zalozony. Wyjechalem sobie z serwisu zadowolony ze juz bedzie wszystko dzialac, po 2km patrze, dalej nie dziala tempomat... co jest kurde! Wracam! No i patrzymy na tego handbara i na te piny razem z gosciem z serwisu. Na szczescie obok stala druga afra z tymi samymi handbarami i sobie na nie patrze i mowie do goscia. Panie, ale tutaj to jest jakos inaczej, te obejmy na kierownicy sa duzo dalej i nie dotykaja przewodow. No i dopiero po tym doszedlem ze zjebalem ten montaz... Przemienilismy te pomylone elementy handbara, poprawilem kabelki przy tempomacie no i juz jest git... Kosztowalo mnie to 500zl, bo gwarancja nie dziala jak sam cos zjebiesz ;] ... Takze uwazajcie przy montazu handbarow i generalnie przy kabelkach w Afryce ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 17 godz 44 min 31 s
|
![]()
Ten się nie myli co nic nie robi. Dobrze, że już ogarnięte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
![]()
Myli się ten, co instrukcji instalacji nie czyta albo nie korzysta z gotowych podpowiedzi na YT. Dobrze , ze tylko taki efekt, a nie rozpłaszczenie na drzewie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2022
Miasto: Wądroże Wielkie
Motocykl: CRF1100 AS DCT ES
Przebieg: 9800
![]() Online: 10 godz 29 min 26 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Tempomat | wieczny | Wszystko dla Afryki | 46 | 20.03.2019 22:43 |
Tempomat do CRF1000 | HarryLey4x4 | Gadżety / wyposażenie | 4 | 14.01.2018 00:28 |
BMW f800gs ASC jak wyłączyć | Michal | Inne - dyskusja ogólna | 0 | 22.04.2016 12:20 |