![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Dobry Gawiedzi,
Może ktoś z szanownych ma i chciałby się podzielić trackiem offowym z okolic Krakowa w okolice Rzeszowa? dajcie znać na prv! Będę musiał się przemieścić w czerwcu na motorku a czoło mi zasłania oczy jak myślę o pomykaniu po czarnym! Track z przeznaczeniem do przemieszczenia się na dual sporcie, ale jak będzie pod duże adv skrojony to tez chętnie przytulę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Nie wiem co dostaniesz ale mogę Ci poradzić takie coś żebyś sobie w Google wpisał dokąd chcesz jechać i jako profil trasy wpisz rower.
Jechałem tak wielokrotnie jak miałem DR gdzies po trasie z gizycka do Iławy. Byłem BARDZO zadowolony z efektów. Oczywiście - skoro piszesz o offie i braku asfaltu liczysz się z tym, ze możesz nie do końca legalnie jechać kiedy chcesz pokryć taki duży dystans. Tego niestety nie da się uniknąć i niech pierwszy rzuci kamieniem ten xxxxxx ![]() Cichy wydech i szybkie szuruburu i już Cię nie ma. To najlepsza recepta.
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
Zaufanie nawigacji w tym względzie to ostateczność! Zawsze może się trafić ktoś, kto offem jeździ co chwile do rodziców, kochanki, czy na kremówki, i rozwija tracka od kilku lat :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Emek masz rację - google w TEJ relacji pokazuje jakiś totalny kondon. inna rzecz jest taka, że jedzie siem cały czas wzdłuż dorzecza Czarnej i Wisłoki płynących tak, że wszystko inne dopływa do nich południkowo. Przecinanie tego terenu samotnie wiosną inaczej niż po w miarę twardym może skutkować postami ratunkowymi
![]() może nie google zatem ale proszę ![]() ![]() do Niepołomic jak mniemam i tak nie pchałbyś się offem... czarnego w tym jest według rozpiski 31km, całość jakieś 140km. piwo przy okazji
![]() |
#6 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 23 s
|
![]()
OsmAnd trasa rowerowa po drogach gruntowych. Chyba tak to właśnie w opcjach się nazywa.
W lipcu pojechałam tak z Wrocławia pod Giżycko. Wyszło mi co prawda 750km trasy choć asfaltem miałabym 530km ale super się wyjeździłam po bezdrożach. OsmAnd prowadził fajnie i usilnie omijał asfalt, nie było pomyłek, ślepych dróg lub dróg których nie było w rzeczywistości. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2018
Miasto: KLI
Motocykl: RD07, CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 4 godz 9 min 48 s
|
![]()
Jechałem tak dwa lata temu, wpisana trasa rowerowa i o ile na północnym wschodzie jest fajnie bo rzeczywiście offu (legalnego) jest dużo, to na południu między KRK a RZE jest w 90% asfalt w tym ścieżki po wałach na Dunajcu, Rabie i Wiśle i Wisłoku, więc nie polecam iść tą drogą...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Chyba faktycznie jest jak napisałem - ta cała woda tam powoduje ze albo jedziesz po drodze albo musisz mieć amfibię
![]()
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 14 godz 10 min 33 s
|
![]()
Zaplanuj sobie przelot przez Jasionkę, może podepniesz się do jakiegoś konwoju
![]() |
![]() |
![]() |