![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Zapraszam „na piwo” do mojej bazy na Costa Brava. Kwiecień, druga połowa maja, czerwiec, do końca lipca. Nocleg możliwy, objazd po terenie, Pireneje tuż za rogiem… Szczegóły na „
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 43 min 16 s
|
![]()
Aż mnie ślina pociekła .
![]()
![]() |
#3 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]()
Piękne okolice. Jakiś czas mieszkałem w mieścinie Abrera koło Girony a tam rzut beretem do Montserrat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
https://www.google.co.uk/search?q=ab...wwT200eUpsTHNC |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 100K+
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 23 godz 21 min 8 s
|
![]()
Wysłałem Ci wiadomość.
Pozdrawiam trolik |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Jeździłem trochę w okolicy miejscowości Vic. Bardzo fajne tereny.
https://maps.app.goo.gl/QEgK88JiwCvVirdm6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() |
![]() Cytat:
Odpowiedz poszla. Lap mnie na WhatsUp. Numer Ci dalem na ![]() Ostatnio edytowane przez Novy : 10.04.2024 o 23:21 Powód: Połączenie postów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Bielsk Podl/Wwa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 5 godz 9 min 30 s
|
![]()
Taaa, bo zobaczyłeś, że legendarna La Jonquera jest niedaleko, a wiadomo co na tej granicy można doświadczyć i z jakich usług skorzystać
![]() ![]()
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Wreszcie w tym roku mam w planie Hiszpanię. Myślę być na miejscu tydzień plus przeloty. Mam jeszcze dylemat czy wysłać motocykl,czy wypożyczyć na miejscu . Wysyłka droższa i upierdliwa ale nie po to kupiłem swój żeby teraz pożyczać.Myślę o terminie koniec marca - maj. Może ktoś ma ochotę na to { piwo} u kolegi Hankissa to było by super- zapraszam. Napisałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
co do Hiszpanii - jeśli będę w Sabaudii FR wczesną jesienią, planowałbym Andorrę i Pireneje no i chciałbym zobaczyć północ Hiszpanii bo to się już za mną ciągnie od dawna no i mam znajomka Xaviera co zaprasza pod Madryt od dawna.
Pytanie: jaka najlepsza pora roku? ![]() Wrzesień/Październik dla dziadka będą chyba w porzo ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czy na początku września ktoś planuje jakies wyjazdy | buzka11 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 23.08.2021 11:33 |
Ktoś pomyka w tym roku do Murmańska? | olecki79 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 11.05.2015 15:33 |
Rajd Pałuk dla endurowców ect...jeśli ktoś z bliska zapraszam! | Kwachu | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 13.11.2009 23:21 |