![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Parczew
Motocykl: Yamaha XT 1200 Z Super Tenere
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 10 godz 24 min 9 s
|
![]()
I to jest Plan
![]()
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
Czekamy czekamy ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Mała Polska
Motocykl: RD07a
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 20 godz 39 min 24 s
|
![]()
Wieczór w Zwierzyńcu na szczęście upłynął spokojnie na polu namiotowym.
Przystąpiłem do ważnych czynności przygotowawczych, które miały ułatwić start dnia następnego, czyli: - kontemplacja złotego trunku z lokalnego browaru, - rozmyślania nad przebytą trasą, - plany na jutro, - skrzętne prowadzenie zapisków z ciekawskiej wyrypy celem przedłożenia oryginału w dziekanacie centralnym Uniwersytetu Ciekawskich Wyryp lub w terenowym oddziale uczelni przy posterunku w Rybnem. Nazajutrz, spakowawszy mandżur, zaopatrzywszy się w to i owo w lokalnym sklepie, ruszyłem w drogę. Na północ, ku nowym, pięknym krainom. Tam musi być jakaś cywilizacja. Lecę wschodnią flanką. Standardowo, drogami o 3 cyfrowym oznaczeniu albo bez oznaczeń. Jest dobrze... ![]() Plan. No właśnie nie sprecyzowałem, gdzie, ale kierunek północny jest po myśli. Jadę, błądzę, zawracam. Odwiedzam rzekę. To Bug. Tak, tak. Bug jest wszędzie. ![]() Tytoniowy krajobraz powoli zmienił się w oleisto-słonecznikowy. Kolory są niesamowite a zapach pól oszałamia. ![]() Widzę wieżę, to sprawdzę co z niej widać. Ładnie widać. ![]() ![]() To są ulotne chwile. Jak je złapać? Jak sygnał satelita? Spróbuję przez zdjęcia wyrwać i zamrozić trochę czasu. Wreszcie szutry. Przynajmniej się nie kurzyło. ![]() Ale super ![]() ![]() Przypomniałem sobie o polu namiotowym w Płaskiej u Tolka. A że pole jest nad wodą więc staje jasne, że meta drugiego dnia powinna wypaść właśnie tam. Ruszam dalej. Pole u Tolka wszyscy znają. Wszytko co trzeba jest na miejscu. No i oczywiście sam gospodarz. Dzięki Tolek za pogaduchy i klimat. https://www.google.pl/maps/place/U+T...dsw0?entry=ttu Dziś 551 km. Whooooaaaaaaa! ![]()
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
"- plany na jutro"
taaaa ![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Panowie chyba się zakochałem w Dr.Bigu... | PszemekADV | Inne - dyskusja ogólna | 66 | 09.02.2015 12:51 |
Panowie! Pomocy! | Jaca GDA | Układ elektryczny i zapłonowy | 15 | 22.07.2014 22:38 |
PAnowie Potrzebuje Opini!!!!!!!!!!!! | Boski-Kolasek | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 6 | 18.10.2010 17:03 |