|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
23.08.2024, 09:23 | #261 |
Miasto: Ostrołęka
Motocykl: RD07
Przebieg: Tak
Online: 3 dni 20 godz 4 min 50 s
|
Też mam chińczyka, ale za trzy stówy :P bez problemu rozmawiamy w 4 osoby w konfie. Muzy idzie posłuchać i bateria długo trzyma. Przykleiłem go do kasku na klej do szyb.
23.08.2024, 09:50 | #262 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 2 godz 55 min 10 s
|
Mimo wszystko zaczynam od oryginału (akurat za psi pieniądz, coś koło 390zł) jest do wzięcia używka z nowym akumulatorem). Wiem, że X-com 2 nie ma harman & kardon głośników ale... myślałem, że ktoś z Was miał to rozwiązanie.
Cardo dla mnie za drogie, a może raczej przeszacowane cenowo. Mesha nie potrzebuję, priorytet "czytelna" rozmowa podczas jazdy plus słuchanie muzyki czasami. Mam złe doświadczenie z fabryczną jakością dźwięku z Nolana. Inaczej, może nie było źle, ale jedna rzecz mnie niesamowicie irytowała - jak jest głośność ustawiona na trasę to... w chwili nieużywania dźwięku słyszę głośniki, takie syczenie/buczenie (kilka zestawów miałem tego i irytowało mnie to okrutnie). Jak jechałem kilka lat temu wziąłem od znajomego zestaw do kasków bell. Głosniki trochę uwierały w uszy bo były ciut głębsze niż miejsce w nolanie, ale jakość dźwięku to była po prostu poezja. Minusem poza grubością głośników był czas ładowania, bo chyba z 8-10h musiał się zestaw ładować. Tak jak ostatnio Chomik stworzył sobie listę co kask ma mieć tak jak chyba powoli sam w głowie sobie taką listę tworzę.