Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.08.2024, 17:24   #10
jorge
Autobanned.

jorge's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Wawa
Motocykl: Tesco
Przebieg: 45 555
jorge jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 7 godz 45 min 41 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Adagiio Zobacz post
Do Chorwacji czy Mielna nie jeżdżę, ale mój kolega jeździ od wielu lat w połowie września do Chorwacji i zawsze wraca mega zadowolony, mówi że na plaży jest sam, albo 300 m od innych. A jak jeździ rowerem po paryjach to nie spotyka nikogo, oraz nie mówi że ktoś go na kasę puknął, albo za coś przepłacił. Nie myśl ze na Malcie jest inaczej niż na Chorwacji jak pojedziesz tam gdzie jeżdżą nasi czy też inni. Ja z mojej strony mogę tylko odradzić Ci Maltę, zdecydowanie bardziej atrakcyjną pod każdym względem jest Sycylia i nie z perspektywy turysty, tylko lokalesa bo pomieszkuje tam od jakiegoś czasu.
Zdrowia.
Sycylia jest dla nas alternatywną destynacją. Z tego co czytam Sardynia to oblężona jak HR - pamiętaj, że dużo PL jeździ autami do Chorwacji - nie grozi to raczej Malcie.

Zasady Postowania