![]() |
#71 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wada jedyna: szeroki po spakowaniu. Może na przyszły sezon kupię jedynkę: https://www.slumit.co.uk/product/slu...d-pack-system/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 11 godz 55 min 5 s
|
![]()
Czołem... i ja dołączam do grona zakupowych ludków... po analizie własnych potrzeb i warunków oraz klimatu w których sypiam padło na Naturhike Ultralihht 1 od majfrendów za całe 4 stówki z przesyłką włącznie, w zestawie również płachta pod namiot widoczna na zdjęciu po prawe stronie (i tu serdeczne podziękowania dla 7G za zakup i bezproblemową przesyłkę).
Już niedługo będę miał szansę na recenzję powyjazdową jak się toto sprawuje ![]() namiot.jpeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 21 godz 28 min 8 s
|
![]()
naturehike nie wymaga, ale przy używaniu maty śledzie ułatwiają sprawę. Dodatkowo w cloud up2 jeśli nie napnę na śledziach bocznych odciągów to przy dużej wilgotności tropik lepi się do sypialni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
![]() |
![]()
Jeszcze swoich nie używałem
![]() ![]() Jak widzisz na zdjęciu namiot stoi na plaży. W nocy "trochę" wiało ![]() Kilka tygodni temu też na plaży się rozbiłem. Wiało, lało. Kropli deszczu w środku nie odnotowałem ![]() Polecam obejrzeć na YT filmy z tymi namiotami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() |
![]()
Pomogło ��
Dzis dotarł mój Cloud up 2 dokładnie w terminie jaki podany był w aukcji. Dodatkowo widze, że obecnie kosztuje juz 2 stówy więcej. .P.S. Nie mam doświadczenia z takimi ultralekkimi namiotami ale wydaje sie dość delikatny. Ciekawe jak w deszczu i na wietrze sie spisze. Na razie rozłożyłem pod domem, córka zarzeka się że dziś w nocy będą testy ![]() Ostatnio edytowane przez ArtiZet : 08.09.2024 o 18:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Szczecin
Przebieg: 100K+
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 23 godz 26 min 26 s
|
![]()
Mam taki namiot, a wlaściwie dwa:-). W pierwszym spędziłem kilkaset noclegów i puscił zamek tropiku. Teraz kupiłem drugi - ten jest szerszy w nogach. Jeszcze w nim nie spałem, ale wygląda solidniej od pierwszego. Minusem tego namiotu jest to, że nie jest samonośny. Poza tym same plusy:-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Administrator
![]() |
![]()
Kiedyś więcej ale od dawna mało sypiam w namiocie ale nie wyobrażam sobie wchodzenia w deszczu przy mocno płaskim otworze. Zanim się wejdzie woda się leje do środka a kolana w błocie i wnosimy do środka.
Jakaś moda na minimalizm chyba powstała. Jeśli miał bym używać to tylko z tzw daszkiem nawet kosztem dodatkowych dwóch podpórek i 3m linki. Fakt na motocyklu mało miejsca a i można też pojechać tylko tam gdzie sucho i ciepło ![]()
![]() |
#80 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Wejście w deszczu to jest najmniejszy problem w tym namiocie. Ogólnie jest bardzo spoko, masa sie zgadza, przestronny ale sam nie stoi, rozkładanie w deszczu daje mokry środek, stelaże z alu lubią się pogiąć, słabo znosi wiatr bo konstrukcja jest wiotka. Za to jest przewiewny i dość komfortowy. Żaden to minimalizm. Zwykły namiot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Namiot | Marcin3City | Archiwum | 2 | 11.06.2018 00:29 |