|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
Zobacz wyniki ankiety: Czy regulamin jest sprawiedliwy | |||
Tak | 10 | 23.26% | |
Nie | 12 | 27.91% | |
Potrzebna korekta | 21 | 48.84% | |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
13.02.2010, 14:35 | #1 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
Regulamin Działu Producenci i Dostawcy, porozmawiajmy!!!
Regulamin Działu Producenci i Dostawcy
<hr style="color: rgb(209, 209, 225);" size="1"> <!-- / icon and title --> <!-- message --> Aby zapanować nad porządkiem w tym dziale zespół Administratorów i Moderatorów określa następujące zasady korzystania z „Działu Producentów i Dostawców”.
Taki regulamin dostały osoby które wspólnie b.dużo zrobiły dla forum i jej społeczności .Wiadomą sprawą jest że nikt za darmo dzisiaj nic nie robi a serwer kosztuje itd. ale uważam i niepokoi mnie fakt iż zostaliśmy wrzuceni do jednego wora z osobami które wejdą na forum pierdolną ogłoszenie i tyle z ich przydatności . Do stawek jakie zostały zaproponowane jestem za ale dla osób przychodzących z zewnątrz (spamerów proszę np. liczyć x2) i proszę odpowiedzieć mi na kilka pytań na które Wieczny nie miał lub nie potrafił tego zrobić 1.Co z osobami robiącymi akcje typu koszulki,naszywki,kalendarze ? 2.Jeśli sami łamiecie regulamin pkt.10 dlaczego go nie zmienicie? 3.czy uważacie że forum idzie w dobrą stronę i nie zniechęci to osoby do angażowania się tutaj niesprawiedliwymi zasadami? |