![]() |
#91 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2013
Miasto: Kraków
Motocykl: BMW F 650
![]() Online: 5 dni 10 godz 43 min 16 s
|
![]()
Eee tam, Księżem bym się tak nie stresowała. Wszakże to przecież nasz kapłan nie może doliczyć się guzików, o zagubionym kropidle już nie wspomnę.
![]() A swoją drogą, nie wiedziałam, że jest to możliwe ![]()
![]() |
#93 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 28 s
|
![]()
Oj, ten kapłan jest po szczególnych szkoleniach
![]() BTW - książ obiecał słowo na niedzielę i co? Pobożność wśród motocyklistek trzeba podtrzymywać!
![]() |
#94 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Miasto: mazurska wieś
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 10 godz 59 min 41 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Miasto: mazurska wieś
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 10 godz 59 min 41 s
|
![]()
Możliwe, że brak kropidła wpływa bezpośrednio na wenę i stąd trudności w tworzeniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
To co dziewczyny mam coś organizować w swoich stronach, czy robimy totalny spontan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: kraków
Motocykl: XT 600E, DR 350SE
![]() Online: 3 dni 9 godz 22 min 59 s
|
![]()
Piszę się na kolejne spotkanie /spontan
Brunetka jak masz fajny teren u siebie i masz chęci to jestem za. Edyt: A może coś w centralnej Polsce by w miarę każdej pasowało. Jak zobaczyłam gdzie jest Kostrzyn to troszkę daleko. Co sądzicie Siostry? Z reszta dostosuje się, a tymczasem tez rozglądnę się u siebie.
Pozdrawiam Cleo ------------------------------------------------------------ "... Wolna wypowiem to co myslę, Tam gdzie złożę swoja głowę Gdziekolwiek pójdę... Gdziekolwiek powędruję... Gdziekolwiek pójdę I zmienię swój los... Będzie mój DOM... " Ostatnio edytowane przez Cleo : 09.07.2013 o 17:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Więc tak, kochane piszcie jaki termin by wam odpowiadał ( weekend)
a ja już coś zoorganizuje ![]() ![]() ale będę się starała ![]() miejscówka mniej więcej by się znalazła, tylko musiała bym się dowiedzieć ile osób by chciało, jak tam jest ze spaniem i z rezerwacją, jest tam , możliwy paintball, jazda konna, jezioro, plaża na tzw plażing ![]() a i terenik się znajdzie na mniejszego większego offa ![]() lub poprostu zlatujcie się na woodstock, u mnie możecie zawsze zostawić motorki, można zrobić jakieś ognicho, grilla, znajdzie się też jakiś ksiądz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 25 s
|
![]()
Też się piszę na jakiś weekend. Tylko najlepiej żeby mi ze zmianą w pracy podpasiło, bo inaczej zaś będę nocą do Was gnać.
Podaje wiec swoją propozycje: 13-14 lipca może? Czy za szybko? hehe :-D A tak na serio 27-28 lipca, albo 24-25 sierpnia. Brunetka, czy na tym Woodstocku u Ciebie off jest w scenariuszu? :-D
![]() |
#100 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
Dopiero wróciłam do Wrocka, odwiedziwszy uprzednio wybrzeże - to nie był dobry pomysł
![]() młerze.jpg Co do zlotu- baby kochane, było cudnie! ![]() Jagna, czy ksiunc zdecydował już, że się ujawni? Bo mam kilka fotek i nie wiem czy mogę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
BABY NA MOTÓRY 2014 czyli III zlot czarownic | agawu | Lejdis | 105 | 28.07.2014 13:28 |
ROZPOCZĘCIE..... LATA!!! - Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 310 | 29.07.2013 01:25 |
Historia pewnego pomysłu czyli zapraszamy na Letni Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 19.04.2013 09:15 |