05.09.2018, 12:46 | #91 |
Wielokrotnie pisałem o tym jak KTM jest dobry,
"siwy uważam, że jeśli nie masz parcia na nówkę sprzęt, to naprawde warto spróbować KTM koniecznie w wysokiej wersji. Kawał skurwysyna z niego, ale naprawdę będziesz miał co wspominać na starość. Po sezonie zmienisz na NAT. Po ukraińskiej integracji na której byłem dzikiem i przejechałem nim trase hard uważam, że byłem wtedy w szcycie formy i wjeździłem się tak w dzika jak w żaden inne moto, mogłem nim robić wszystko. Przy 120 potrafiłem na stojąco poderwać go na koło, mogłem zapierdalać w lesie (po suchym) jak na lekkim sprzęcie, po zamontowaniu szosówek schodziłem na kolano, łoiłem dupy plastikom. Aż pewnego dnia z za winkla w lesie wyleciał mi leśniczy vitarą i tylko fartem nie poleciałem na czołówkę. Połamałem kolano, przeszczep kości itp. Po tym mam jakąś blokadę, boje się już tak rznąć. Dlatego decyzja o zakupie CRF. Choć dwa tyg przed zakupem już prawie kupiłem 990r, ale właściciel się rozmyślił, nie dziwie się w sumie, bo z tak wyjątkowym sprzętem ciężko się rozstać. Na razie zrobiłem dopiero 1000km na CRF potrzebuje jeszcze ze 2-3tyś. żeby się wjeździć i wtedy będę mógł powiedzieć coś więcej. " http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=28733&page=18 Wydaje mi się że jestem obiektywny.
05.09.2018, 12:54 | #92 | |
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: KTM 990 Adv
Online: 1 miesiąc 1 dzień 15 godz 21 min 22 s
|
Cytat:
|
|
05.09.2018, 13:08 | #93 |
Jeszcze nikogo nie banowałem, ale tym masz predyspozycje być pierwszy.
Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. Ostatnio edytowane przez madafakinges : 05.09.2018 o 14:09 |
|
05.09.2018, 13:24 | #94 |
Gość
Online: 0
|
Jacku Danielsie - ale co Cię gryzie ? Że ludzie , którzy mają dany motocykl piszą o jego zajebistosci ? Dla równowagi piszą o bublach - jest równowaga. Drażni Cię , że nie ma tego w tym samym wątku? Jeżeli tak , to kwestia gustu . Dla mnie z kolei tak , jak jest teraz jest bardziej przejrzyście. Drażnią Cię porównania , a innych nie bo do czegos trzeba się odnieść. Proponujesz , aby się nie odnosic? Ok - kwestia gustu. Napisz może dokładniej , co Ciebie drażni , bo inaczej nie jest to chyba jasne.
I jedyne , co dalej piszesz to to , że bana dostaniesz. A widziałeś wątek o szopenie ? |
05.09.2018, 13:32 | #95 |
Idealnie się złożyło z festiwalem szopenowskim
05.09.2018, 13:34 | #96 | |
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: KTM 990 Adv
Online: 1 miesiąc 1 dzień 15 godz 21 min 22 s
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
05.09.2018, 13:42 | #97 |
Michał
Miasto: Siedlce-Warszawa
Motocykl: RD07a
Przebieg: do neg.
Online: 2 miesiące 4 tygodni 1 dzień 59 min 19 s
|
Ja sugeruję w ogóle więcej dystansu - wszystkim. Jeśli ktoś mi pisze że moje moto jest słabe a ja odczytuję to jako atak na mnie, to coś ze mną jest nie tak. Zaraz ktoś kogoś zabije bo ten drugi powiedział o jakimś tam k..wa MOTOCYKLU że jest słaby. Ja rozumiem że to forum motocyklowe, ale nie zniżajmy się jako LUDZIE do poziomu fanatyków modelu/marki/zespołu/klubu piłkarskiego itp RZECZY, jak kibole itp.
A 1. Międzynarodowy Konkurs Chopinowski na Instrumentach Historycznych polecam w PR 2, muzyka podobno łagodzi to i owo.. |
05.09.2018, 13:48 | #98 | |
Cytat:
Jak pisał MHV mogą być z tego same korzyści M
05.09.2018, 14:01 | #99 |
|
|
05.09.2018, 14:08 | #100 |
Taaaaa.... może jakaś ustawkę jeszcze zróbcie.