![]() |
#91 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 59 min 27 s
|
![]()
Z noskiem nie nadają się do motora. Patrzyłem w internet i ta firma ma takie typowe do łażenia ale wszystkie z jakąś ceratą, są jakieś bez ?
![]() |
#93 |
![]() |
![]()
Nie mam dostępu do oferty outdoor. Tylko safety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
![]() |
![]()
Te buty, które proponuje Emek wyglądają, jak moje robocze bety za prawie dwa razy więcej kasy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
![]() |
![]()
ja od lat mam AKU GTX o te i sa nie do zabicia a GoreTex dziala wysmienicie - mozna sobie w strumyku stanac - za taka kase trudno o dobrej jakosci buty z GTX. moge tylko polecic:
https://www.sport-shop.pl/buty-caman...0aAu6aEALw_wcB p.s. plus podeszwa Vibram ale to widac na fotkach p.p.s. czasem je mozna jeszcze taniej trafic: https://allegro.pl/oferta/buty-aku-c...-5-13187762110
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 24.02.2023 o 15:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 10 godz 54 min 55 s
|
![]()
No więc tak:
- Buty emkowe mi nie przypasowały niestety ![]() - Lowa Zephyr to faktycznie fajny but, ale nigdzie nie mają rozmiaru 46. Przymierzyłem 45 i niestety ciasno na szerokość. - Buty Hanzel wyłapałem w składnicy na Targowej i też mi nie pasują - nie trzymają pięty. - Szynszyllowe kiedys już mierzyłem, ale też wąskie na szerokość były. Sprawdzę raz jeszcze. Krzywy jakiś jestem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Używam Aku Camana Fitzroy od nie wiem... ośmiu lat? Co roku kupuję sobie nowe chodzę w nich cywilnie, na co dzień i w góry. Po roku trafiają na robocze. Przez rok są roboczymi "czystymi", po roku ich status spada już na "robocze brudne, tylko do malowania natryskowego" a potem to już śmietnik
![]()
![]() |
#98 | |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 10 min 43 s
|
![]() Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Buty trekkingowe Bona (Aliexpress) recenzja | wojtekk | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 29 | 01.05.2021 23:06 |
Vanucci - polecacie? | monah | Ciuch Afrykańczyka | 20 | 09.02.2009 11:46 |