![]() |
#91 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 40 s
|
![]()
Kolejne odcinki może w weekend podgonię z jakimś filmikiem bo czasu mało...pisze się dalej
![]() Pany thnx za słowa wsparcia - ode mnie powiem tylko, że dyskusje mile widziane ale niechże one coś wnoszą! Ja chętnie się pouczę, poznam nowe techniki pakowania i podyskutuję ale dajcie na to szansę, bo jak dyskutować na temat "ta droga jest piękna" albo "ta droga nie jest piękna" itp. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
![]() |
![]()
Pokażże człowieku tę 20-letnią Rumunkę
![]() ![]() Czyta się i zazdrości. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 25 s
|
![]()
Pisz Mirko, u mnie w relacji też się paru osobom nie wszystko podobało ale co ja zrobię...
![]()
![]() |
#95 |
Kiedyś R.T70
![]() Zarejestrowany: May 2014
Miasto: Częstochowa
Motocykl: Była RD04
Przebieg: 120000+
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 5 dni 7 godz 52 min 52 s
|
![]()
Pisz Mirko i nie przejmuj się dyskusją. Fajny trip i relacja. Ja lubię podróżować i inspiruję się cudzymi relacjami (jutro jadę w Maramuresz). Pisanie to nie moja bajka. A co do pakowania, to za każdym razem biorę coraz mniej, a i tak wzrokowo bagażu nie ubywa
![]() Dawaj dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2016
Miasto: Kraków
Motocykl: już nie mam ;(
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 5 godz 44 min 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: GS 1100
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 5 godz 29 min 21 s
|
![]()
Ten gość Goldasem, gdziekolwiek z tym szpejem nie pojechał, założę się że pojechał na własnych kołach i miał z tego mega zabawę.
Natomiast zapłacić, wysłać motka transportem do Maroka, dolecieć sobie wygodnie samolotem i pierdolnąć później fotkę z saszetką na zadupku to każdy odpowiednio zasobny potrafi. Nie żebym potępiał takową formę podróży bo każdy spędza swój urlop jak mu pasuje, i chuj komu do tego, ale opanujcie się trochę ludziska. Autor tego fajnego wątku pojechał, miał z tego frajdę, teraz poświęcając swój czas próbuje się z innymi swoją przygodą podzielić a wy pierdzielicie o bagażu, asfalcie i innych bzdetach. Motocykl też miał nie taki jak trzeba bo przecież BMW pojechał, a wiadomo że BWM się to się nie da poza widok komina zajechać. Pisz Przyjacielu dalej, czyta się z przyjemnością! I się nie przejmuj, ja tam zabieram na każdy dzień parę majtek i skarpetek bo pranie mnie wkurwia a w brudnych chodzić nie lubię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Hehe...ja w moim Czelendzu nawet subframe na stalowy za worek forsy zmienilem,zeby wozic wszystko co mam ze soba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Piszę - thnx za dobre słowo
![]() Myku - opiszę, napiszę - na koniec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
![]() |
![]()
Pisz i nie przejmuj się niestosownymi komentarzami. Nie ma znaczenia, jak byłeś zapakowany, liczy się to, że pojechałeś, była przygoda, jesteś zadowolony i chcesz się podzielić przeżyciami!
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Prolog - "Życie to sztuka wyborów". | mirkoslawski | Trochę dalej | 9 | 25.05.2017 23:09 |
"Helpfl Staf", czyli technologia rejli w służbie Lejdis | ucek | Lejdis | 25 | 15.09.2010 21:52 |