|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
22.02.2010, 22:52 | #91 |
Miasto: sosnowiec
Motocykl: exc 530,gs500
Online: 1 tydzień 2 dni 13 godz 8 min 42 s
|
Widzę że rozpętałem burzę tym pytaniem o dzieci za co z góry przepraszam lecz jeśli je zabiorę to gwarantuje wszystkim obecnym na zlocie że nikomu nie zajdą za skórę będą pod czujną opieką mamy i szybko pójdą spać.A tak między innymi to robię od świtu do nocy i większość widzę dzieciaki jak śpią bo jak wychodzę to jeszcze nie wstały a jak wracam to już usnęły.Jeśli to będzie możliwe będę chciał wziąć pokój w ośrodku żeby nikomu nie przeszkadzały.
|
22.02.2010, 23:33 | #92 |
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
morze - może, zabrać -wziąć =
"prawie robi wielką różnicę" Felek dziękuję ale zupełnie wystarczy jak będziesz robił za baby-sitter dzieci obecnych na zlocie -chociaż jak znam Lewara i jego nowy fach to może za to siedzenie z córką wysokie opłaty pobierać Co do moich preferencji to nie od dziś wiadomo, że kocham morze a w sprawie męskiej urody to parafrazując Dudka: ja wiem, że nie ma brzydkich mężczyzn tylko wina czasem brak ... I tak jestem przekonana, że będzie super ! (nawet jak morza nie dowiozą a zamiast wysokiego blondyna dostanę przydział z byłym brunetem i to nikczemnego wzrostu- właściwie płeć też nie ma znaczenia byle dusza była afrykańska! )
22.02.2010, 23:42 | #93 | |
Kierowca bombowca
|
Cytat:
22.02.2010, 23:43 | #94 |
Miasto: Polska poł.-wsch.
Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
Kasa przelana, odwrotu nie ma.
Elutka, wina nie zabraknie, postaram się, tylko okulary zostawiamy w domu - niedowidzenie bywa czasami bardzo dużą zaletą - zwłaszcza jak chce się szukać włosów u byłego blondyna czy bruneta! Całusy dla wszystkich i do zobaczenia! |
22.02.2010, 23:55 | #95 |
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
Maher co Ty chłopie! Przybywaj w komplecie, Peace
Zobacz jaką mamy wykwalifikowaną kadrę (w zał. ze zlotu w Wildze) A i Ciocie też są fajne Lenka Ty to masz te sposoby - to takie proste (tym bardziej, że ja do bliży noszę ) pozdrosy serdeczne dla wszystkich, do zobaczenia
23.02.2010, 01:10 | #97 | |
Autobanned.
|
Cytat:
Nie powiem "a nie mówiłem" - bo się domyśliłem To było za czopkowe
23.02.2010, 02:29 | #98 |
Administrator
|
No to czekamy na prawdziwą wersję
23.02.2010, 11:20 | #99 |
Miasto: Krosno
Motocykl: VARADERO HRC ,BMW R 1200 GS-ADV , EXC 350 F, KLR 650 c
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 1 dzień 5 godz 14 min 18 s
|
Szanowne Towarzystwo!
W związku z silnym niepokojem społecznym, a także lawiną pytań kierowanych do Sambora i do mojej skromnej osoby na oraz na tel., niniejszym pragnę odszczekać przedstawiony powyżej program zlotu. Była to jeno chęć zasiania ziarna niepokoju w Waszych dziecinnych serduszkach, za co posypuję moją krótkowłosą łepetynę popiołem, a na progu ośrodka "Borek" powitam Was w worze pokutnym. Tak naprawdę to mamy zamiar zdrowo Was wszystkich przegonić na Waszych Afryczkach po krętych i wyboistych drogach, dróżkach, ścieżkach i bezdrożach Beskidu Wyspowego i okolic, a dodatkowo pozwolić się wykazać w rozmaitych konkursach i harcach (z nagrodami). Wszystkich, którzy cieszyli się na spędzenie kulturalno-oświatowego weekendu w murach krakowskiej Alma Mater zamiast wśród ryku przelotowych tłumików w miejscach, gdzie psy ogonami szczekają, przepraszamy i upraszamy cierpliwości. Albowiem w owym mrocznym tunelu ludzkiej niegodziwości i złośliwości (piję do siebie) widnieje światełko - gdy zorganizujemy z Samborem kolejny zlot za 30 lat w cenie pobytu na pewno znajdzie się 5 kufli Geriavitu, wycieczka autokarem, wizyta w muzeum rękodzieła ludowego i grzanie starych kości w ciepłych wodach siarczanych. A tego, jaki jest naprawdę program kwietniowej imprezy dowiecie się na miejscu już niebawem. See ya! Cytat sprostowanie patrz post nr:1 |
23.02.2010, 11:34 | #100 |
XII.2004
Miasto: Łódź
Motocykl: CRF 1100
Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 42 min 27 s
|
Ja już się z dziećmi najeździłem, a teraz niech sobie same jeżdżą i z tego powodu zamiast z dziećmi przyjadę z Krzysiem Kwietniem.
Kasa poszła - Domek 2 osoby - Mirek, Krzysiek.
Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez mirek : 23.02.2010 o 11:36 |
Tags |
dzida , impreza , najepka , otwarcie sezonu , zlot |
|
|