09.07.2008, 19:55 | #91 |
Niepozorny
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Online: 4 tygodni 1 dzień 1 godz 27 min 10 s
|
Pochlebiam sobie, że troszkę Krym znam i w zasadzie zgadzam sie z Tobą co do tego, ze porównywanie Krymu do Majorki to grube nadużycie. Niemniej jednak gdybyś uległ niewątpliwie kuszącej propozycji Pani z pierwszego zdjęcia to pokazałaby Ci ona wiele atrakcji jakich nie widzą turyści wpadający tam tylko przejazdem.
Pokazałaby ci ona pewnie znacznie wiecej...no ale rozumiem, że posty może czytać żona, wiec nie będę drążył szczegółów. Miejsce do którego cie nie wpuścili to zapewne Gurdzuf i mają tam swoje wille i Gorbaczow i Kuczma i wielu innych osobistości ze świecznika i tych bardziej mętnych postaci, wiec się nie dziw. Zapewne zmieniłbyś zdanie o ukraińskich laskach gdybyś wyszedł na promenadę wieczorem we wspomnianej Ałuszcie. Tak zgrabnych, ładnych i fajnie ubranych ( choć może nieco wyzywająco ) dziewczyn nie widziałem nigdzie ( a zwłaszcza w Londynie - chłe, chłe, chłe ). We wschodniej Ukrainie wszyscy mówią po rusku i jezyk ukraiński traktują jak obcy choć wiele czasu zajęło mi odróżnienie kto mowi jakim bo one są, dla nas oczywiście, podobne a każdy kto ma choć troche urzędniczej władzy jest tak " ważny ", że bez kija nie podchodź. Z niecierpliwością czekam na cdn.... PS. Oczywiście, że w Łodzi jest mafia a jej Tutti di Cappi jest niejaki Mosigniore Blaza
Moja jest tylko racja bo to Święta Racja. A nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam. ( Dzień Świra ) Kocham Łódź Ostatnio edytowane przez Lewar : 09.07.2008 o 19:59 |
10.07.2008, 00:23 | #92 |
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
Online: 5 miesiące 15 godz 24 min 23 s
|
Heh, Lewar Ty to potrafisz dodać otuchy. Niestety nie zgodzę się z Tobą. Pani z ormiańskiej budki nauczyła by mnie pewnie wielu rzeczy, ale nie po to jechałam 2 tys km. to mam w domu
Krym nadal mnie nie zauroczył czymkolwiek. Powiem tak, nie widziałem tam czegoś czego nie widziałbym gdzie indziej. Ale oczywiście dzięki za wypowiedź. Tyle tu komentarzy, że aż chce mi się pisać więcej. Czy ktoś to kurwa w ogóle ktoś czyta |
10.07.2008, 00:43 | #94 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 38 min 2 s
|
7Greg, a myslisz na cholere zawsze sie odzywam, ze mało mi
Takie relacje na długo stają się lekturą potem
10.07.2008, 00:49 | #95 |
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
Online: 5 miesiące 15 godz 24 min 23 s
|
Ty się Ramires odzywasz bo taka jest Twoja robota
Ale wiem jak to jest. Każdy chce relacji, a potem są komentarze w stylu, "o super zawsze chciałem tam jechać", albo, "o tak ja byłem tam w zeszłym roku". I co z tego wynika To ja poświęcam swój czas i ta ja próbuję coś tam spłodzić. Ale tak naprawdę kogo to obchodzi. może mam zły dzień. Chwilowo mam to w dupie. |
10.07.2008, 00:54 | #96 |
Administrator
|
moze po prostu przemeczony jestes.
Co do relacji, to pamietam jak czytalem relacje Kot-a na adv i wowczas zakochałem sie w Petrze (dlatego tez zanim wyjechales pytalem czy tam będziesz). Generalnie mam juz swoj wishlist bazujacy wlasnie na takich opisach. Moze to smieszne, ale to wlasnie te relacje nakrecaja mnie aby zarobic wiecej biletow narodowego banku aby kupic moto i BYC tam a nie tylko czytac ... Takze masz wiernego czytacza (i nie przez to "ze musze") ale ze chce. Nawet nie wiesz ile razy zaspany chodzilem jak dorwalem sie do advrider.com ... reszte sobie sam dopowiedz
10.07.2008, 01:02 | #98 |
Administrator
|
nie, nic nie biore narazie ... ku...ca mnie strzela, bo obiecalem mangusowi i lipa ... Marcin czeka, teraz z doskoku pisze na forum bo musze na pare sekund na czyms przyjemniejszym oko zawiesic niz pie...ne uwagi klienta (99% bez uzasadnienia!) i siedze zas w php/mysql/sms ...
moto juz upatrzone - kasa zbiera się, ale w sierpniu urodzi sie maly pozeracz dochodow i przyszly spadkobiera AT po mnie wiec ... musze troche wiecej pracowac na te bilety (nie zna ktos zle zamykanego skarbca? nie wezme duzo, na afri i na pieluchy )
10.07.2008, 01:02 | #99 |
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
Online: 3 miesiące 3 dni 9 godz 26 min 6 s
|
Ja też czytam, przecież nie wchodzę na to forum codziennie tylko po to, żeby głupoty wypisywać
|
|
|