|
![]() |
#1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Ale -5 do bujania ogona. Albo plus
![]() Ta narzędziówka to jest oryginalna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
o tymże piszę
![]() na DR350 miałem bagaż w postaci rolki i wolę jakąkolwiek sakwę od jakiejkolwiek rolki od tamtej pory. ![]()
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Oj tam. Lepi Rotopaxa mieć niż nie mieć. Na łotewskim TET nam zdechła taka 250L z braku wahu. Dobrze że 2 DR były to i zapas słuszny i spuścić łatwo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Lans to lans
![]() ![]()
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Narzędziówka oryginalna taka właśnie jest. Ja mam butlę Primusa na paliwo. Całe 1,5L pojemności, co daje na tym sprzęcie 50km zasięgu więcej. Chyba dość.
Warzyfkko, chyba się skuszę na te same opony co Ty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2021
Miasto: Miasto bez kantów. :-)
Motocykl: Africa Single :-)
![]() Online: 17 godz 32 min 40 s
|
![]()
Cześć Forumowicze.
Dowiedziałem się, że Honda zdecydowała się na uruchomienie testówek CRF 300 L i Rally. Będą np. dostępne na rajdzie latarników, który startuje w ten weekend. Info dostępne na facebook'owej stronie Hondy. Myślę, że informacja istotna dla tych co chcieliby się przejechać przed zakupem. Ja nie miałem takiej okazji i kupowałem w ciemno. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
![]() |
![]()
Na razie nie mogę złego słowa powiedzieć - tyle że przejechałem dopiero jakieś 200 km. Twardy tył mid-soft jeszcze mi nie wysłał żadnego sygnału ostrzegawczego na asfalcie. Przód wziąłem miękki (mid-hard), tą akurat 90/90/21 bo słyszałem że są stosunkowo wąskie i rzeczywiście tak się okazało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() |
![]()
Wiem że będzie może trochę bujać ale bardziej od bujania wkurza mnie ostatnio to spoglądanie na stan zbiornika i ceregiele z szukaniem stacji i zbaczaniem ze szlaku, nawet jeśli tylko na kilka km. Czasem tych km jest kilkanaście, bywało że google pokazywał stację paliw a okazywało się np. że to baza przeładunkowa, kilkukrotnie odbijałem się od nieczynnych małych CPN'ów w pipidówach. Trochę się tego straconego czasu nazbierało. NAT tankowałem do 3/4 i przy wycieczkach w okoliczne chaszcze problem zasięgu praktycznie nie istniał. Tutaj temat daje się we znaki kiedy jadę sam - mam wtedy słuszne tempo, robię krótkie przerwy, kilometry szybko znikają. Dni już coraz krótsze i chce się z nich wycisnąć jak najwięcej.
Jak jadę w parze to wiadomo że zawsze można wężykiem zrobić transfuzję ale jeśli targając tego grata mogę sobie i partnerowi dołożyć 50+ do zasięgu to też w sumie czemu nie. Docelowo na pewno zrzucę to niżej. Czekam aż OM wyeliminuje młodzieńcze usterki swoich stelaży i da na nie jakąś sensowną promocję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
![]() |
![]()
No dobra, na szczęście najbliższy tor motocrossowy mam niespełna kilometr od domu. Daleko jechać nie musiałem żeby sobie uświadomić jak bardzo debilnym pomysłem była ta wieżyczka. Na ogonie Afry może by i przeszło natomiast przy tym rozkładzie mas fizyka jest bezlitosna. Test był rzetelny, adekwatnie do stanu toru o tej porze roku i po takiej ilości opadów jak ostatnio. Wieżyczka rozmontowana po dwóch okrążeniach, na ogonie zostawiłem tylko rotopaxa i w takiej konfiguracji zrobiłem dzisiaj jakieś 250km po miętkim. Jest spoko i tak na chwilę zostaje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 19:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 07:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 08:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 13:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 14:56 |