|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Musi jeździsz bez zahamowań
![]() W sumie nie dziwota, ruchu tam u cię nie ma a i stare pierdoły pewnie inne.
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Ålesund, N
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: Rosnacy
![]() Online: 1 tydzień 7 min 11 s
|
![]() Cytat:
![]() Moto używane jest raczej w trasy, styl jazdy też ma znaczenie do tego lubię hamować silnikiem i takie efekty.
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
Natomiast przez to ,że małe zużycie klocków było, to serwisant tylko zaglądał czy są okładziny, no i przy wymianie tłoczki z jednej strony z przodu były przytarte. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
![]() |
![]()
Hamowanie to przetwarzanie na ciepło cennej energii wytworzonej przez silnik z drogiego paliwa. Czyli ekonomicznie czynność nieuzasadniona
![]() Jak widać Dubel szanuje paliwo i nie używa w nadmiarze hamulców ![]() Robię podobnie i autkiem mi wyszło 107tyskm choć ponad 110 spokojnie bym dojechał.
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Grodzisk Wlkp.
Motocykl: GS tysiącdwieście
![]() Online: 2 tygodni 7 godz 39 min 26 s
|
![]()
Interesi mnie jeszcze jak tam ochrona przed wiatrem i jakie odczucia podczas jazdy z pasażerem?
Wiem, że do tego najlepszy gs ale to już wiem 😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Musisz opłacić składkę - poczytaj regulamin
Ostatnio edytowane przez madafakinges : 22.07.2020 o 21:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Opolskie
Motocykl: KTM 1190R
![]() Online: 2 dni 22 godz 37 min 40 s
|
![]()
W którym miejscu? http://africatwin.com.pl/regulamin.php
Wolę nie zaśmiecać. Jak coś to na wiadomość prywatną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
W dniu dzisiejszym mój KTM zdechł na prostej drodze.
Objawy przerywana praca i cisza, za uja nie odpali. Zero narzędzi, ale jakoś wężyki na pompie paliwa sciągłem, leci ok. Nie zajara, dalej cisza. Assistance zawezwany, nudy czekanie. To grzebanie dalej. Eureka szybko złączka na wężyku za pompą paliwa częsciowo rozłączona mokra. Udało się spiąć, odpalił ale popierdala paliwo ze złączki, aż strach, wszystko leci na kolektor wydechu. Po kilku km. jednak assistance, zjazd do chaułpy. Nie byłem daleko a niedawno bez jęknięcia pyknął ponad 5000km. Do sedna. Orientujecie się czy w tej złączce jest jakiś zawór zwrotny, czy można ją wyjebać i skręcić węże bez niej. Nic nie było przy niej grzebane rozłączyła sie i siurcy samoistnie. Telefonicznie serwis podejrzewa ze kamol w nia jebnął , wg mnie nie ma szans tam dolecieć bo głęboko schowana. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wszystko na temat XR 650 L . Wady , zalety, usterki | Franz | Honda - inna niż AT & NAT | 65 | 21.06.2023 16:37 |