![]() |
#1081 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
![]()
znaczy sie pewnym lacznikom sie tak wydaje , ze jak se kupia lzejszy, lepsiejszy, przezajebisciejszy sprzet to ich umiejetnosci wzrosna . czasami takie odnosza wrazenie bo niby latwiej , niestety , wtedy pchaja sie jeszcze w glebsze czarna doope i wszystko sie wyrownuje ... i znow czaja sie za jakims mega cudem co mam im pomoc poczuc sie lepszym lacznikiem
ja wychodze z zalozenia ze nie w tym rzecz ![]() mam swoje widzimisie i czerpie z tego pryjemnosc na maxa ![]()
![]() |
#1082 |
Administrator
![]() |
![]()
To trochę analogiczne do kierowców puszek , pokupują se dużo KM i na prostej pajacują a jak przychodzi do zakrętów to i masa systemow nie pomaga, hamują tam gdzie ja przyśpieszam i wychodzi że mają autko za kupę kasy a nienadążają za struszkiem.
Podumowuje to pytanie : ..."czy jesteś szybkim kierowcą czy masz tylko szybkie autko" .... ![]()
![]() |
#1083 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 23 min 8 s
|
![]()
a propo łącznika... to powiem wam że nadal ze swoim super mega wypasionym KATEM pracujemy.nad tym aby nadążyć za Pawlichem na jego 20 letniej tenerce 600 z kondoniastym zawieszeniem.
a miny kolegów na exc na poligonie drawskim jak ich tenerka wyprzedza na pasie czołgowym... bezcenne ![]()
![]() |
#1084 | |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]() Cytat:
Choć i tak byłeś "wysoko" ![]() Napisz jeszcze jak Pawlicho robi teren na GSie...mocno odstaje? Od niego się tego nie dowiem, bo to mega sympatyczny i skromny Człek. Pozdro Orzep p.s. EX, pomarańcze odchudziłeś, ale twe cielsko, do Pawła to jeszcze wiele do życzenia ![]() Tutaj trzeba szukać rozwiązania...
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: DR650SE
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 14 godz 52 min 55 s
|
![]()
Pawlicho jak wsiadl na moja DRke I wypalil na jednym kole, to myslelismy ze juz nia jezdzi co najmniej 3 lata na zawodach
![]() Sent from my BB using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Mam wrazenie jakby byla tu naganka na drogie moto i auta.One przeciez bogu ducha winne.To nic zlego,ze ktos sobie kupi cos super drogiego i nie umie go ogarnac.Do poki nie jest pajacem do puty wszystko jak dla mnie gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: DR650SE
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 14 godz 52 min 55 s
|
![]() Cytat:
Nagonke na drogie moto robia ludzie z kompleksami, lub brakiem w portfelu na takie wlasnie moto, bez urazy. Orzep: Pawlicho jezdzi na GSie lepiej niz wielu na super wypasionych KTMach, tu sie zgodze z Exem, trudno go dogonic ![]() Sent from my BB using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 23 min 8 s
|
![]()
Orzep.. to cielsko to są moje naturalne ochraniacze..
![]() ![]() a co do Pawlicha i GS-a... hymmmm było tak kiedyś że jak nie miał teresy to GS-em latał w terenie z nami i poligiony też robił.. oczywiście czasy były nieco inne... i teraz bym się mu tak nie dawal jak kiedyś doganiać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1089 |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]()
...z Pawlichem chyba najwięcej przegadałem na IZIm, nawet jechaliśmy długo koło siebie na trasie "ON" Bliźniaka.
Tak pozytywnego Człowieka, to ze świecą szukać! Dużo gadaliśmy o "typach" jeźdźców...opowiadał wiele, ale siebie przedstawiał jako "Szaraka". Qrwa, aż mi teraz głupio, gdyż chyba jakąś radą mu zajechałem! ![]() Wprawdzie na asfalcie...i ją przyjął po swojemu - z pokorą! Pozdro Orzep p.s. Na IZIm to jeszcze te dwie pijaczury mnie napastowały...Maro71 z lubuskiego i ten Fassi, przez Zet, co to niemcom karmi urządSkarbowy!
![]() |
![]() |
#1090 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Kurcze,sami madrzy i fajni sie tu zebrali,az milo sie czyta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dlaczego lubię BMW, KTMa, Triumpha | Orzep | Inne - dyskusja ogólna | 125 | 23.08.2013 21:28 |