|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: GG ES700
![]() Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
|
![]()
Miałem dylemat czy Tuareg czy nowa propozycja od Hondy, ale trampek rozwiał moje wątpliwości. Niestety srogi zawód:
+ moc super - zawias 200 przód, 190 tył za mało - rury puszczone dołem jak w tigerze - tłumik puszczony jak szosówce - kanapa szosowa Mam nadzieję, że jest szansa na CRF750 bo XL750 wygląda jak Kawasaki Versys co by chciał na 10 minut w teren pojechać po szutrach, ale zaraz znowu na asfalt. - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Wygląda jak uterenowiona cb500x
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
![]() Online: 3 miesiące 3 dni 14 godz 27 min 42 s
|
![]()
Ja myślę, że on specjalnie jest tak trochę dupowato zrobiony z dwóch powodów. Po pierwsze nie może być za dobry, bo by Afryka przestała się sprzedawać. Po drugie zostawiają sobie pole do popisu, żeby za jakiś czas wypuścić wersję adwnture sport, która będzie miała lepszy zawias, większy bak i pewnie będzie kosztować jakieś chore jak na motocykl tej klasy pieniądze.
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Honda to korporacja i jej celem jest maksymalizacja zysku, a niezależnie od słuszności „naszej” wizji motocyklizmu są inni kosmici.pl, którzy narzekają na zbyt off-roadowy charakter XL750.
Przykłady? - https://youtu.be/coJxCu-3QfI - https://youtu.be/zxNjByM-laQ To tylko i aż opinie. Mam jednak nadzieję, że jakaś CRF750 DCT jest w „pipelinie” Hondy za rok lub dwa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: ATAS DCT
![]() Online: 5 dni 12 godz 37 min 23 s
|
![]()
Moja opinia, choć nikt nie pytał: nie podoba mi się. Może CRF750 będzie ładniejsze. ATAS ma fajniejszy dizajn.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 2 godz 9 min 5 s
|
![]() może urodą nie grzeszy ale moto ma szansę łyknąć większość userów V-strom 650, niska masa własna więc może zawias da radę to ogarnąć.... pozostaje pytanie czy i w jakim stopniu jest regulowany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 22 godz 24 min 54 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 2 godz 9 min 5 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 9 godz 9 min 36 s
|
![]()
Cóż... czekaliśmy na Króla pustyni , a dostaliśmy króla wiejskich dróg.
Tak czy owak fajnie, że jest. Mnie niestety rozczarowuje.