![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 53 min 59 s
|
![]()
heh, kurde, listopad to juz troche zimno na zlot - chyba ze zrobi sie zimowy zlot w Afryce
![]()
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Wojtek ale w Zatwarnicy to som luksusowe hotel.Gdzie ty za 22 złocisza chcesz nocować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Rzeszuf
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 godz 19 min 7 s
|
![]()
w Zatwarnicy regularnie nocujemy za 22zety,w tym osrodku jest czesc hotelowa i tzw schroniskowa ,a z tamtąd przejeżdzam właśnie wzdłuż Sanu na Rajskie,no jest tam zakaz ruchu ale jakoś nigdy nie miałem kłopotu,bardzo fajna,prześliczna przejażdzka wzdłuż Sanu i Otrytu,ja tą propozycję poddaje bardziej dla ekipy z naszych rejonów,bo racja,ze gnac z północy..ale jak ktoś chce...013 461 08 33 to tel.do tego ośrodka gdyby ktoś zapędził sie w te rejony i szukał taniego spania w spoko miejscu,ja śmigam w przyszłym tygodniu,i za 2 tyż ,może ktoś sie skusi
![]() ![]() ![]() ![]() ps. z Zatwarnicy bliziutko do Mucznego(Wilcza Jama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Kiedy konkretnie walisz na Zatwarnice może i ja się skuszę z moją 2-go ładniejsza połową może razem pośmigamy po Bieszczadach (znam je dość dobrze nie tylko z siodła moto).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dziad barowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 10 godz 41 min 37 s
|
![]()
a konkretów dalej nie ma a morda świerzbi i wypić się chce V
![]()
![]() |
#7 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 53 min 59 s
|
![]()
1. To jest temat o Afryce a nie Bieszczadach
2. Jak chcecie cos organizowac to nie dywagacje tylko konkrety Jak to wszystko czytam to mnie skreca, bo chce jechac na objazd Afryki teraz i ... zastanawiam sie, czy to wszystko ma sens, skoro po calej burzy nagle ... Bieszczady Wam w głowie
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: jeszcze będę jeździł XRV...
![]() Online: 5 dni 4 godz 22 min 55 s
|
![]()
Bieszczady były już 2 razy i tyle chyba wystarczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Jasne Wszyscy do Afryki na Afrykach i jest nasz cel ( z Wojtkiem spenetrujemy sami Góry) a na zlot przylecimy niech ktoś kto ma w miarę blisko pooggąda tę Afrykę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
zakończenie sezonu | ablos78 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 14 | 18.09.2009 01:02 |