|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
Zobacz wyniki ankiety: Czy po przeczytaniu instrukcji wiesz już co i jak? | |||
Tak, teraz już wiem co i jak | 47 | 79.66% | |
Prawie, ale dam rade | 6 | 10.17% | |
Nie, dalej nie wiem jak to zrobić | 1 | 1.69% | |
Nic nie wiem, nie mam pojęcia o czym nawet jest tekst. | 5 | 8.47% | |
Głosujących: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
16.05.2021, 16:55 | #101 |
Miasto: Jarocin
Motocykl: RD07
Online: 1 tydzień 4 dni 13 godz 57 min 17 s
|
Jeszcze mała uwaga. Jeżeli chcecie wstawić film figurujący jako Wasz ulubiony na koncie YT, to w adresie może się pojawić znak = kilkukrotnie. Np: https://www.youtube.com/watch?v=__yJ...ist=LL&index=1. Identyfikator taki nie pozwala na poprawne otwarcie okna na naszym forum. Film który nas interesuje trzeba najzwyczajniej poszukać (ale nie z poziomu filmów polubionych) i w adresie jest pojedynczy znak = od którego zaczyna się poprawny identyfikator.
Ostatnio edytowane przez Novy : 16.05.2021 o 17:01 Powód: Wstawilem film na próbę |
16.05.2021, 17:04 | #102 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 38 min 2 s
|
jak czytać linki w skrócie
np przykładzie YT dajmy na to mamy link: Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=4Lf2FJLrpLQ Interesuje nas tylko to, co dotyczy unikalnego kodu video czyli w 4Lf2FJLrpLQ. Zasada jest taka w linkach (gdzie nie ma przyjaznych linków), że mamy najpierw ZAWSZE ? a potem są &. Więc bazując na linku przedmówcy wycinek który nas interesuje jest TYLKO pomiędzy ciągiem ?v=tutaj nasz kod/identyfikator filmu a znakiem & https://www.youtube.com/watch?v=__yJN2TuBCo&list=LL&index=1
19.12.2021, 16:15 | #103 |
Miasto: Olsztyn (Wa-Ma)
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: mój 3,5
Online: 1 tydzień 2 dni 16 godz 22 min 29 s
|
Czy tylko u mnie od dzisiaj poznikały wszystkie (chyba wszystkie, oczywiście całego Forum nie przeglądałem...) filmy z YT w oknie ?
Sprawdzałem na 3 przeglądarkach na Win (Edge, Opera, Firefox) i na Operze na Androida. Tylko puste miejsca... Może - do momentu rozwiązania problemu - wrzucać też jako link ?
19.12.2021, 16:20 | #104 |
Moderator
|
Mamy kłopoty po przeniesieniu na nowy serwer - faktycznie nie można wstawić filmu YT w oknie oraz wszystkie filmy poznikały.
Laska jest poinformowany o problemie.
19.12.2021, 16:22 | #105 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 3 godz 8 min 21 s
|
Mam tak już od dłuższego czasu. Był czas że nie było problemu w systemie apple w natywnej przeglądarce ale conajmniej od września, może października wszystko się popsuło i jeżeli coś wstawiam to wiem że będę miał puste miejsce. Nie widzę żadnych filmów które są powstawiane, jeżeli koniecznie mi na czymś zależy to cytuję wtedy widzę link, kopiuję i otwieram w YouTube. Myślałem że to wina mojej przeglądarki i jej zabezpieczeń, bo na początku próbowałem w tym walczyć i po obłaskawieniu zabezpieczeń przez chwilę działało jak wcześniej, ale tylko przez krótki czas, później wracało do normy, czyli pustego miejsca
Nawet mogę to pokazać, jak to wygląda, niestety teraz nie będę w stanie, bo drugim problemem jest wstawianie załącznika . Zrobiłem zrzut ekranu i próbowałem go załączyć, niestety teraz mi się to nie uda. Pokazuje się ekranik z wyborem wybierz plik ale kliknięcie nie przenosi do możliwości wyboru. Od czego to zależy nie wiem, ale skuteczność zza łącznia fotek jest połowiczna. Dopiero restart przeglądarki przyniósł możliwość wstawienia zrzutu
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
19.12.2021, 16:35 | #107 |
Miasto: Olsztyn (Wa-Ma)
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: mój 3,5
Online: 1 tydzień 2 dni 16 godz 22 min 29 s
|
Jest OK, pozostałe (losowo kilka zobaczyłem) - też widać
Dzięki !
19.12.2021, 16:41 | #108 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 3 godz 8 min 21 s
|
Twój widzę ale swojego wstawionego, a raczej tam jest już nie widzę
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
19.12.2021, 16:49 | #109 |
Moderator
|
YouTube HD nie widać a przez zwykle HD widać.
19.12.2021, 17:00 | #110 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Przy okazji nie działa mnie forum w tapatalku. Przypadek czy ta zmiana może mieć związek?
|
|
|