![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#101 |
![]() |
![]()
Ładna jest
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 6 godz 36 min 11 s
|
![]()
zobaczymy pewnie na asfalcie mi spadnie przelotówka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 6 godz 36 min 11 s
|
![]() Cytat:
dementi a wiec gówno prawda opona C-02 jest dopuszczona do ruchu drogowego ponieważ na opnie widnieją: symbol DOT oraz symbol E8 w kółeczku a one mówią o spełnieniu norm Oznaczenie "ECE" pojawia się jako E lub e i potwierdza zgodność z europejską normą (ECE- R 30). DOT - opona spełnia zalecenia Departament of Transportation (USA) oznaczenie pasków to zastosowanie opony i po czesku za producentem Označení pneumatik pro motokros Červený pruh – pneumatika pro motokros Žlutý pruh – pneumatika pro FIM Enduro a Country Cross Zelený pruh – pneumatika s odlehčenou kostrou pro použití s elastickou výplní Moose Bílý pruh – pneumatika pro hřebování a zimní použití |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 53 min 59 s
|
![]()
a ja odszukam katalog MITASa papierowy, gdzie praktycznie wszystkie kapcie o oznaczeniu "C" miały dopisek "not for road".
Tak czy inaczej, zaufałem katalogowi Mitasa i ... przyznaje, ze bezpodstawne plotki szerzyłem ![]() za kare robie promocje na kapcie i za 147zł/sztuka 130/17 rozmarówkę sprzedawac dla forum bede ![]()
Ramires Serwis HONDA Industrial / maszyny i urządzenia spalinowe - Otwock / Józefów Ostatnio edytowane przez ramires : 14.01.2009 o 01:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
----Dzida----
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Sosnowiec
Motocykl: ...
![]() Online: 6 dni 5 godz 43 min 34 s
|
![]() Cytat:
![]() A to jeszcze taka krótka opowieść: Będąc na jakis tam spotkanku z czarnuchami z Opola i okolic rozmawialiśmy ![]() Ich usmiech gościł na ich twarzach do momentu gdy spotkaliśmy sie na pustyni siedleckiej. Tam brudasy mieli juz całkiem inne miny. ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka dla wszystkich BRUDASÓW !!! Ostatnio edytowane przez kajetan : 15.01.2009 o 10:14 Powód: DZIDA !!! ale bez tszody ale z najebką :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
No tak, tylko że my z Kajtkiem raczej o nieco innej oponie piszemy /słabo widać, ale zawsze coś/:
![]() Motor jeszcze w kawałkach więc prosze Szanownego Towarzystwa się nie smiać i jaj sobie z pogrzebu nie czynić ![]() ![]() No i jeszcze w kwestii formalnej - chodzi o koło, a w zasadzie opone 18" /były takie fabryczne, aczkolwiek krótkie wersje Afri, wypuszczane niestety niemal wyłącznie z taśmy montażowej we Wrocławiu i Gorlicach ewentualnie w Jaśle ![]() Ps. Aż boję sie pomyśleć jak tego sk... po ściagnięciu z "taśmy montażowej" dosiąść - jak stane obok to kanape mam pod cyckami ![]() Jutro ma ponoć dotrzeć stelarz, kokpit i instalacja pod "zegary" zaś załączona fotka jest z grudnia więc królowa "na dziś" już nieco inaczej się prezentuje /co wcale nie znaczy, że lepiej ![]() Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 16.01.2009 o 00:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Miasto: Bydgoszcz\Serock
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 godz 16 min 25 s
|
![]()
witam, od niedawna posiadam AT. w tej chwili stoi na E09 przód i tył, przebieg około 1500 km od nowych. na wiosnę wybieram na południe, Chorwacja- może kawałek dalej. w związku z tym, iż nie jestem starym wymiataczem chciałbym się poradzić czy te oponki dadzą rade czy może wymienić je na jakieś inne. jeśli tak to na jakie i obie czy wystarczy tylko przód ?
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 53 min 59 s
|
![]()
E-09 na mokrym pokazuje, czym jest brak kontroli nad moto, tragedii nie ma, ale miej się na baczności. Zrobiłem ponad 8kkm na takim zestawie i da rade jeszcze na powiedzmy 1,5-2kkm. Powinny dać radę, ale powrót będzie już na końcówce, szczególnie przednia.
![]() |
#110 |
![]() |
![]()
Rami, to w końcu na czym jeździłeś: E 08 czy E 09 ?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Klub morsów i innych popaprańców | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 2 | 06.03.2010 18:30 |