![]() |
#1091 |
![]() |
![]()
Nie wiem jak ta lampa a i ogólnie ja świeżak w temacie jestem ale któregoś dnia po nocy kawałek jechałem jak zapodałem długie i halogeny w 890 to ja takich swiateł w nowej Octavii nie mam .
Halogeny jakieś Chińczyki zakładał poprzedni właściciel |
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: PNT
Motocykl: CRF1000, MT-01, WSK
Przebieg: Rośnie
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 9 godz 38 min 7 s
|
![]()
Babel nie widzę zbyt dokładnie ale chyba mam takie Ledy jak Ty i one faktycznie robią dzień w nocy. Kupione na alliexpres za jakieś nieduże pieniądze.
U mnie takie robią robotę. Ostatnio edytowane przez Novy : 27.05.2024 o 20:08 Powód: Połączenie postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
![]() |
![]()
mam te mocniejsze L6X w LC8 i robią bardzo dobrą robotę
![]() Ta lampa to Rade Garage i to wersja do LC8 950 i 990. Świeci słabo. Teraz mają nowy model LED i ten podbno w końcu dobrze świeci ale też tylko do 950 i 990. Do model 1x90 nie mają żadnych lamp. https://www.radegarage.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: PNT
Motocykl: CRF1000, MT-01, WSK
Przebieg: Rośnie
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 9 godz 38 min 7 s
|
![]()
Faktycznie, nie dopatrzyłem i moje też są x6.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]()
Ok. Kupiłem halogeny takie jak mówiliście.
We wtorek powinny dojść. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 | |
![]() |
![]() Cytat:
Na trial III przelatane ok 5000km, tak samo jak w poprzedniku nie mam uwag, opona klei super, sporo przelatane po mokrym w zakrętach i też klei bez problemów. Nie wiem czy są różnice w porównaniu do trial II, ale polecam.
![]() |
![]() |
#1098 |
![]() |
![]()
Latam na II kach, chyba już trzeci komplet wrzuciłem, potwierdzam są mega. Na czarnym i szutry wiadomo.. nawet w piachu nie wiem jak ale jakoś robiły na Litwie..
![]() |
#1099 |
![]() |
![]()
Podstawową wadą modelu 1290 jest stator, upalił się już drugi raz, średnio co 25 tys km mnie to spotyka
![]() Nie ładuje, albo podładowuje czasami do max 12v. Do serwisu dojechałem na 11v, na szczęście był niedaleko a awaria zauważona pod domem. Wczoraj było wszystko ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 | |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]() Cytat:
![]() Nie przejmuj się, mi mówią że w Enfildzie będę wymieniał silnik co 10 tyś km ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wszystko na temat XR 650 L . Wady , zalety, usterki | Franz | Honda - inna niż AT & NAT | 65 | 21.06.2023 16:37 |