06.11.2014, 13:56 | #1101 |
Michał
Miasto: Siedlce-Warszawa
Motocykl: RD07a
Przebieg: do neg.
Online: 2 miesiące 4 tygodni 1 dzień 31 min 40 s
|
Ja też bardzo rzadko smaruję łańcuch..i co mają do tego oringi? Bardzo jestem ciekawy..
A nowe True ADV całkiem mi się podoba - dodaję żeby było bardziej 'na temat' |
06.11.2014, 13:56 | #1102 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 5 godz 7 min 30 s
|
Redrobo, w afryce ten test raczej nie nada bo wal korbowy predzej zatrzesz Skrzynia biegow z auta bedzie lepsza i mozesz moja benzyna wymyc i wydmuchac
Narazie inni zawsze naprawiaja, wiec moje moto zawsze dawalo rady, choc tam wielce niegdzie nie bylo Lepi, oczywiscie ze jestem nia zainteresowany, widziales juz filmik jak bede leciec do salonu
06.11.2014, 13:59 | #1103 |
Autobanned.
|
Dubel a cos Ty sie taki agresywny zrobił? Czy nie pomylił sie Wam wątek? Tu chyba mialo być o niwej afryce a nie puszkolocie czy fassimocie. Ja kiwdys w ładzie miałem nominalne panewki po 125 000 km, a sama łada mowia ze to nie możliwe. Nie kąsać się tylko szukac nowych news o Afryce.
06.11.2014, 14:03 | #1104 |
Fazi przez Zet
|
no to fotke ladna zapodam
kliknijcie ten link http://www.motorbox.com/moto/honda-t...ni/p/4#gallery i po prawej u gory na HD Foto i se mozecie zajebiscie zzumowac. Jak na niejezdzacy prototyp to ma arcze hamulsowe cos starte, no chyba ze tak bedzie miec od nowosci
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 06.11.2014 o 14:06 |
06.11.2014, 14:06 | #1105 | |
Gość
Online: 0
|
Cytat:
Teraz jasne z kad tak wyrafinowany servis moto. A druga sprawa bys sie kiedys nie zdziwil jak Twoje zaniedbania i czekanie az cos sie rozleci zaskutkuje wypadkiem, kalectwem albo ... Mhv Proponuje poszukaj w necie budowy lancucha typu o-ring lub x-ring w tych lancuchach sa zastosowane uszczelniacze w karzdym ogniwie ktore blokuja dostep pylkom i wodzie za razem pilnujac by smar nie wyciekl z srodka. Jorge Jaki agresywny Ja wszystko pisze z usmiechem i dbam o czytnosc watku a tak na powaznie raz mnie po oczach powielanie legend i basni oraz wynoszenie swoich ideologi nad wszystkie i dopisywanie jej niestworzonych zalet. Tak w motocyklach jak i innych strefach zycia staram sie byc realista No i troche usmiechu przy przekomazaniu sie tez jest Pozro All Pozdro PS. Koniec offtopa lecmy dalej o nowej Afri i o tym jaka jest a nie jaka sobie wyobrazamy ze bedzie Ostatnio edytowane przez Dubel : 06.11.2014 o 14:11 |
|
06.11.2014, 14:15 | #1106 |
Fazi przez Zet
|
Ja mysle ze bardziej niebezpieczne jest zapierdalanie na motorze nie umiejac go opanowac, dlatego jezdze jak emeryt
Tym bardziej nie ma sensu smarowac lancucha ORING bo nic tego smaru tam nie wejdzie ani nic nie wyjdzie. Wiec po co to psikanie? Ale wracajmy do tematu Paczcie jak Honda fajnie papierem sciernym owiewki przeleciala aby zmylic nas potencalnych klientow i klamac w zywe oczy ze ta Afryka ponoc potrafi jezdzic afra1.JPG
06.11.2014, 14:17 | #1107 |
Autobanned.
|
Dubel wlasnie o to lotto aby pisac co widzimy i co chcemy. Co dostaniemy to sie obaczymy. Na razie jest w miare ok. Przypomina mi to droge jaka pokonala CB750 po nowemu. Slinie sie jak widze CB1100 - jakby Honda eyslal na urlop wszystkich księgowych. Jak cene robili to wrócili. ..
06.11.2014, 14:24 | #1108 |
Fazi przez Zet
|
Tarcze hamulcowe zjechane prawie jak w mojej afryce
afra2.JPG i ten piekny czysty i suchy lancuch afra4.JPG Pany, paczcie ile ta nowa afryka ma duzo wspolnego z moja drynda Tylko glonow brakuje jeszcze :/
06.11.2014, 14:26 | #1109 |
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 8 godz 50 min 26 s
|
ŻADEN! Żaden Kat nie wytrzyma takiego nudnego traktowania...
06.11.2014, 14:32 | #1110 |
Fazi przez Zet
|
Ex, zadna nowosc ze KATy od samego stania na chodniku dostaja zapalenia pluc. Przychodzisz rano a to nie pali, bo mroz, bo wiltgotnosc nie ta, bo czujnik, bo kabel.... Ale jak tylko zamienie te usterki na akcesoryjne to bedzie git
Musilabym do kata cieply garaz i warsztat naszykowac. Wiem wiem, i tak bedzie taniej niz moja afyka